in ,

Selena pokazala previše u izazovnoj haljini na večeri sa The Weekndom

A post shared by XO (@dady.xo) on

Selena Gomez blistala je pre dve večeri na romantičnoj večeri sa dečkom The Weekndom, ali je i pokazala previše u izazovnoj haljini koju je obukla za izlazak.

Nakon koncerta koji je pevač održao u areni Barclays u utorak, 24-godišnja pevačica se sa svojim dragim pojavila na večeri u čuvenom njujorškom restoranu Carbone. Iako ih paparaci prate na svakom koraku, ovog puta zabeležili su nešto što Gomezova možda nije planirala. Na paparaco fotkama jasno se videlo da ispod providne haljine, Selena nije nosila grudnjak, te su joj grudi osvetljavali blicevi fotoaparata i malo toga ostavili mašti.

A post shared by @thatloveselena on

Izvor koji se našao na licu mesta za E!News je izjavio da su tokom večeri Selena i The Weeknd bili veoma bliski, kao i da su svi u restoranu gledali u njihovom pravcu i nisu skidali pogled sa mlade pevačice koja je pažnju prisutnih privukla svojom izazovnom odevnom kombinacijom.

Na Instagram je Selena postavila i kratki video klip na kom uživa u naručju dečka dok se voze u automobilu, a 27-godišnji pevač je uzvatio prelepom fotografijom Gomezove, pored koje je kratko napisao: “Sija”.

https://www.instagram.com/p/BVDOuBhA9Va/?taken-by=theweeknd