Prati nas

Vesti

Šerifović o odlasku iz “Zvezda Granda”: Gledaće se i bez mene i Karleuše

Marija Šerifović kaže da joj je dosta snimanja muzičkog takmičenja Zvezde Granda i da će sledeće godine verovatno napustiti stolicu u kojoj se nalazi već pet.

“Još prošle godine sam rekla Saši Popoviću da mi treba pauza, pa mi je on objasnio da mu je ova sezona daleko važnija od svih do sada i zato sam ostala. Već za sledeću godinu mislim da će biti problem. Nije to za mene više, pet godina sam tamo. Želim da se i ja odmorim od snimanja i emisija, a i da me se gledaoci i publika malo užele. Ne mogu više da sedim satima i slušam mnogo netalentovanih ljudi, pa da onda tražimo najbolje… Što je mnogo mnogo je,” rekla je ona za Svet.

Šerifović je dodala da gledanost ne zavisi ni od nje, ni od drugih članova žirija, poput Jelene Karleuše.

“„Zvezde Granda” će uvek biti gledane ko god da sedi tamo, zato što su brend! „Zvezde Granda” su bile gledane i pre nego što sam došla ja, pa i Jelena Karleuša. Znam da nas dve možda dajemo neku posebnu čar i energiju, posebno ludilo, ali ne zanosim se da toga više neće biti ako odem. Ne mislim da će se išta promeniti.”

Marija je objasnila da je sa svim članovima žirija u dobrim odnosima, iako bi se dalo naslutiti da je drugačije, s obizorm na česte svađe sa Viki Miljković.

“Super je Viki, sa svim kolegama iz žirija sam u odličnim odnosima i o svima mislim sve super, ali neko mi više ili manje leži,” objasnila je.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top