in

Šerifović o odlasku iz „Zvezda Granda“: Gledaće se i bez mene i Karleuše


Marija Šerifović kaže da joj je dosta snimanja muzičkog takmičenja Zvezde Granda i da će sledeće godine verovatno napustiti stolicu u kojoj se nalazi već pet.

„Još prošle godine sam rekla Saši Popoviću da mi treba pauza, pa mi je on objasnio da mu je ova sezona daleko važnija od svih do sada i zato sam ostala. Već za sledeću godinu mislim da će biti problem. Nije to za mene više, pet godina sam tamo. Želim da se i ja odmorim od snimanja i emisija, a i da me se gledaoci i publika malo užele. Ne mogu više da sedim satima i slušam mnogo netalentovanih ljudi, pa da onda tražimo najbolje… Što je mnogo mnogo je,“ rekla je ona za Svet.

Šerifović je dodala da gledanost ne zavisi ni od nje, ni od drugih članova žirija, poput Jelene Karleuše.

View this post on Instagram

Realno savrsena subota ? Ne radim. Odmaram. Sve pesme sa koncerta objavljene. Hvala vam sto slusate i gledate "Drugu stranu ploce". U martu nastavljamo – vol.2 ce biti jos boljiiiii !!! Ajmo sad svi jedan smekerski osmeh na lice, bacite zagrljaj nekome do koga sedite i samo bez sikiracije❤️??❤️ Voli vas Šeki ?

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

„„Zvezde Granda” će uvek biti gledane ko god da sedi tamo, zato što su brend! „Zvezde Granda” su bile gledane i pre nego što sam došla ja, pa i Jelena Karleuša. Znam da nas dve možda dajemo neku posebnu čar i energiju, posebno ludilo, ali ne zanosim se da toga više neće biti ako odem. Ne mislim da će se išta promeniti.“

Marija je objasnila da je sa svim članovima žirija u dobrim odnosima, iako bi se dalo naslutiti da je drugačije, s obizorm na česte svađe sa Viki Miljković.

„Super je Viki, sa svim kolegama iz žirija sam u odličnim odnosima i o svima mislim sve super, ali neko mi više ili manje leži,“ objasnila je.