in

Severina u dugovima zbog Igora Kojića?


Godinu dana nakon raskida saradnje, Severina Kojić se vratila menadžeru Tomislavu Petroviću da je spasi od propasti.

Tomica je njenu karijeru besprekorno vodio punih 17 godina, a razišli su se upravo zbog Igora Kojića.

„Igor je rasterao sve važne ljude s kojima je ona sarađivala jer su iz nekog razloga smetali. Zbog njega je Severina vukla glupe poteze koji su je i te kako koštali,“ priča izvor.

Kada je upoznala Igora, bila je vrlo popularna i uspešna, imala je hitove, pravila velike turneje i mnogo zarađivala, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Igor ju je nagovarao da podiže kredite, uvukao u ratove i sudske sporove sa Milanom Popovićem, a sada će morati da plati na stotine hiljada evra kazne jer je Igor objavljivao fotografije njenog maloletnog sina uprkos Milanovoj zabrani. Na kraju je izgubila i starateljstvo nad sinom.

„Seve i Igor definitivno više nisu zajedno, a ona se sada trudi da povrati popularnost koju je imala pre braka sa malim Kebom,“ kaže izvor i dodaje:

„Žena je u velikim dugovima, obe nekretnine su joj pod hipotekom, astronomske sudske kazne i takse dolaze na naplatu, novac ne pristiže… Ozbiljni su to problemi.2

„Po zvaničnim podacima njena firma je prošle godine imala gubitak, pa su finansijski kontrolori ustanovili da zbog lošeg poslovanja nema osnova za naplatu poreza. Seve se sada uzda u Tomicu, on joj je jedina nada da izbegne bankrot”, kaže za SVET izvor.