Simon izbacuje Milicu iz stana, a ona ga optužuje da je ubio 200 ljudi

(foto: Screenshot/YouTube/AmiG Show/Instagram/milicamrvica)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot/YouTube/AmiG Show/Instagram/milicamrvica)

Drama oko Milice Dabović Simona Šiklića se nastavlja, iako su oboje rekli da neće više komunicirati sa medijima povodom slučaja koji je potresao celu Srbiju.

Međutim, Milica je na svom Instagram profilu postavila video na kom uklanja tetovažu koju mu je posvetila (što možete pogledati OVDE), a Simon je dao još jedan intervju u kom je otkrio kako napreduje policijska istraga incidenta koji se odvio između njih dvoje. „Danima inspektorima pričam o svemu za šta me je Milica optužila u novinama. Ta saslušanja traju dugo, svaki dan me zovu i pričam po nekoliko sati. Morao sam da ispričam svoju stranu priče. Najviše je bilo priče o tome da li sam je premlatio, kako je ona govorila. Pokazao sam svoje ogrebotine i modrice koje sam dobio od nje. Bitno mi je da naše pravosuđe donese pravičnu presudu i da se utvrdi ko je zapravo prvi nasrnuo na koga“, ispričao je Simon za Alo i još jednom ponovio da je nije udario nego samo odgurnuo zbog čega joj je napravio jednu ogrebotinu na vratu. U tom momentu, kako sam kaže, nije razmišljao racionalno nego je trebalo samo da se okrene i ode.

„Sve priče koje ona priča u policiji su bez pokrića, čak i ona da sam ubio 200 ljudi. To priča povređena žena“, istakao je Šiklić za isti list i dodao da je i on tužio Dabovićevu. „Prijavio sam je za stan, jer je promenila bravu i jer me je izbacila. Prijavio sam policiji sve to, tako da ću sa nadležnim ljudima ući u stan koji je moj, a u kom ona trenutno živi. Stan se vodi na nju, ali ja sam ga platio. Biće izbačena iz stana.“

Simon je, za kraj, podvukao da je besmislena priča da ju je tukao godinu i po dana jer je tokom celog tog perioda ona bila i više nego aktuelna u medijima i da bi za sve to vreme neko primetio nešto ili makar fotografisao modrice i masnice.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI