Sin Snežane Đurišić izazvao saobraćanu nesreću pa pobegao sa lica mesta

(foto: Instagram/snezana.djurisic_)
(foto: Instagram/snezana.djurisic_)

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, je u martu ove godine ponovo izazvao saobraćajni udes, u kojem je povređena jedna osoba. 

Marko, koji je već robijao u zbog ubistva devojke u saobraćajnoj nesreći, je 22. marta iznajmio auto koji je trebalo da vrati u ispravnom stanju šest dana kasnije. Međutim, Gvozdanović je već 25. marta izazavao saobraćajku na Banjici.

“Do saobraćajnog udesa je došlo tako što je vozač Marko Gvozdenović upravljajući vozilom škoda fabija prednjim delom udario u zadnji deo auta reno klio, kojim je upravljao Marko Vasiljević. Nakon udesa, Gvozdenović je napustio mesto nesreće pa je operativnim radom policije naknadno pronađen. Marku Vasiljeviću, kojem su u Urgentnom centru ustanovljene lakše povrede, urađen je i alko-test koji je pokazao da nije imao alkohola u krvi”, piše u policijskom zapisniku, prenosi Kurur.

Iz agencije za iznajmljivanje automobila dodaju da Marko nije platio štetu na automobilu, u iznosu od 50.000 dinara. On je prilikom predaje auta rekao da će popravku platiti njegova majka, ali ona je odbila da to uradi.

“Moj sin je punoletan, ne mogu ja da plaćam za njega”, kratko je rekla pevačica.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top