Search
Close this search box.

Školovao se sa prinčevima, zarađuje milione! Evo šta sve niste znali o Anastasijinom bivšem dečku!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako je veza Đorđa Kuljića i mlade pevačice, Anastasije Ražnatović važila je za jednu od najstabilnijih, par je ipak odlučio da stavi tačku na svoju ljubav  nakon 5 godina.
Nedavno su otpočeli i zajednički život u luksuznoj nekretnini na Dorćolu za koju su kako se šuška dali čak 750.000 evra, a nakon kraha ljubavi Anastasija se iselila i vratila u porodični dom.
Kako je rečeno u saopštenju za javnost, razlog raskida bila je česta razvojenost zbog poslovnih obaveza, i kako je pevačica rekla, nema ni reči o postojanju treće osobe ili slično. Istini za volju, njihov odnos od samog početka bio je enigma za širu javnost, jer su svoju vezu ljubomorno čuvali od očiju medija, a o Đorđu se nije moglo toga saznati. Ipak, neke informacije su isplivale. Bivši dečko Anastasije Ražnatović dolazi iz ugledne novosadske porodice, a njegov otac takođe je biznismen. Zanimljivo je da je završio srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. AjJedna školska godina koštala je koliko i skromna nekretnina u Srbiji, 60.000 evra. Kasnije je mladi biznismen studije  nastavio u Njujorku gde je inače i pokrenuo privatni biznis. – Đorđe je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi– rekao je jednom prilikom jedan od izvora blizak mladom biznismenu. Kako su domaći mediji prenosili ranije, Đorđe biznis pokrenuo sa nekoliko bliskih prijatelja. – Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Zanimljiva ideja ubrzo je postala ozbiljan posao, te je Đorđe odlučio da se ozbiljno posveti poslu sa transportom. – Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom – zaključio je dobro obavešteni izvor. Dok je studirao u Njujorku živeo je i sa Anjom Valente, a ona je detalje njihovog poznanstva otkrila jednom prilikom na Instagramu. Mrzela sam ga kada sam ga upoznala, tada smo bili cimeri u Njujorku. Ukrao je sve moje drugarice. Htela sam da mi bude deveruša, ali to bi bilo čudno. Prošlo je skoro 15 godina i ne znam zašto ga još nismo usvojili. Volim te do meseca i nazad – napisala je svojevremeno Anja. Veliki prijatelj Đorđa Kuljića je i najbolji teniser sveta Novak Đoković, čije mečeve strastveno prati sa tribina, kada mu se za to ukaže prilika, te je tako pre nekoliko meseci uslikan upravo na meču slavnog tenisera u Americi. Takođe, mladi biznismen veliki je hedonista, voli luksuz i putovanja, u čemu se takođe slagao sa sada već bivšom devojkom Anastasijom. Kako saznajemo nije mu dugo trebalo da osvoji Anastasiju, Cecina mezimica koja važi za nedodirljivu devojku naše estrade odmah je pala na šarm zgodnog Novosađanina, a izvori bliski nekadašnjem paru tvrde da je to bila ljubav na prvi pogled. Međutim, sve se ugasilo nakon što su otpočeli zajednički život, iako se spekulisalo da će možda došetati i do oltara, međutim umesto veridbe, javnost je iznenadio raskid popularnog para.

POSLEDNJE VESTI