Search
Close this search box.

Slađa Delibašić umešana u pljačku veka?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svedok-saradnik Emir Zeković prekjuče je u Sudu Bosne i Hercegovine, na suđenju kriminalnoj grupi Zijada Turkovića, rekao da je pevačica Slađana Delibašić tri meseca nakon pljačke 2.500.000 evra na aerodromu u Sarajevu 2007. godine došla u taj grad kako bi sklonila automobile korišćene tokom krađe.

„Po dva automobila pasata“ kojima su se Srbijanci (osobe koje su dopremile policijske uniforme u kojima je izvršena pljačka) dovezli u Sarajevo kasnije su došli srbijanska pevačica Slađa Delibašić i jedan muškarac, za kojeg je rekla da je njen ljubavnik“, naveo je Zeković.

Bivša supruga Đole Đoganija kaže da navodi nemaju veze sa njom, već sa drugom njenog bivšeg dečka Igora.

„Kakva pljačka?! Nemam ja nikakve veze s tim! Ma, to je tada bilo nešto zbog Igorovog druga. Posle nastupa privodili su mene i devojke iz moje plesne grupe na informativni razgovor. I klavijaturista je ispitivan. Ne znam stvarno o čemu se tu radilo, nikakvi automobili niti krađe nemaju veze sa mnom. Bolje pitajte Igora, jer ja ne znam ništa o tome! S njim nisam u kontaktu, evo, već dva i po meseca“, poručuje Slađa Delibašić.

Izvor: Kurir-info.rs

POSLEDNJE VESTI