Search
Close this search box.

Slađana Milošević: Pojaviću se u Grandu!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Dosta se ovih dana pričalo o verbalnom sukobu u emisiji RTS-a koju vodi Olivera Kovačević „Da, ne možda“ između rok pevačice Slađane Milošević i direktora Grand produkcije Saše Popovića. Tema emisije bila je Eurosnog i naš ovogodišnji predstavnik, Milan Stanković. Pričalo se i o samoj kompoziciji Gorana Bregovića, ali se na kraju najviše pričalo o Grand produkciji i nepostojanju rok muzike na srpskim medijima. Pevačica je istakla da su mediji preplavljeni Grand i turbo-folk kulturom, a za to je indirektno optužila Popovića.
Popović je nakon toga ponudio Slađani da je ugosti u svojim emisijama i možda čak i izda njen novi album. U izjavi za Alo! Slađana posle svega ovoga kaže: „Doći ću u Grand, ali pod uslovom da Popović u nekoj od emisija odvoji prostor za predstavljanje umetnika pop rok muzike koji bih ja uređivala. Grandove emisije predstavljaju najveći deo programa TV Pink, koja ima nacionalnu frekvenciju. Bilo bi krajnje vreme da se na tom mediju vide i oni koji su takođe deo srpskog gledališta, ali onaj zapostavljeni, ugušeni i obespravljeni. Iako je Sašin poziv došao kao posledica žučne rasprave, njegovo prihvatanje mog predloga bilo bi svojevrsno izmirenje. Moja ozlojeđenost se pretvorila u ljubav prema direktoru Granda.“ U nastavku teksta pročitajte i ostatak intervjua koji je Slađana dala za dnevni list Alo!. A ukoliko ste propustili ovaj TV duel, možete delove istog pogledati na kraju teksta.
Da li i dalje stojite iza svega što ste rekli u emisiji? „Naravno, pa i iza reči da Popović zaista nije jedini tvorac i proizvođač turbokulture. Svoj menadžerski i kreativan posao obavlja visokoprofesionalno. Kada bi indirektno, Sašinom zaslugom, Pink televizija otvorila prostor za one sa druge strane, bila bi to prava revolucija – ona koju smo čekali 5. oktobra“ Saša Popović je izjavio da je bio zaljubljen u vas kad je bio mali… „Saša je sjajan dečak koji čuva svoje mladalačke fantazije. U tome nema ničeg lošeg. Ljudi na Zapadu ne odustaju od svojih idola u mladosti, čak ni u poznim godinama. Jedino je srpski ego prevelik da prizna kako je neko bio i ostao inspiracija, vodič ili čak smisao njihovog života. “ Šta bi ste odgovorili Popoviću na njegovu javno upućenu konstataciju da nosite papagaja na glavi? „Papagaja ne skidam. Ukoliko budem došla kod Saše, sa sobom ću povesti i majmuna. Možda bi Saša mogao da nabavi neku životinju da ga odbrani od nas. Ni meni se ne dopada njegova frizura. Možda bi i on mogao da se ofarba ili stavi periku.“ izvor: Alo.rs

POSLEDNJE VESTI