Search
Close this search box.

Slavko Kalezić napao Anu Mihajlovski: Sad ću da te zgromim!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Novi sukob!

Skandal u nakon sinoćnjeg lajva X Factora! Kako Tračara ekskluzivno saznaje, Slavko Kalezić napao je voditeljku Ana Mihajlovski a sve zbog njenog komentara u lajv emisiji!

Cela priča počela je neposredno pred emitovanje emisije, a tokom generalne probe. Ana je doživela gorko iznenađenje kada je videla da će se Kalezić pojaviti u emisiji. „Počela je da viče ‘Sklonite mi ovog majmuna sa scene’ a nakon što je produkcija odbila da to učini, ona je pozvala obezbeđenje i u njihovoj pratnji otišla u svoj apartman,“ priča Tračarin izvor.

Ipak, tu se nije sve završilo, Ana je Slavkov nastup prokomentarisala rečima „najaviću ga sa bezbedne razdaljine“, a nakon završetka emisije, Ana je otišla u svoj apartman iza studija, kada se na njenim vratima pojavio Slavko!

„Divljački je lupao po vratima Aninog apartmana, a voditeljka je morala da se zaključa i gurne fotelju do brave. Vrištao je: „Otvori da vidiš šta je Crnogorac, sad ću da te zgromim“ i cela zgrada ga je čula. Na kraju je intervenisalo ozbezbeđenje, koje ga je udaljilo“ dodaje naš izvor.

Ana nije želela da napusti svoj apartman, sve dok nije bila sigurna da je opasnost – odnosno Slavko, u potpunosti nestao sa poseda.

„Nemamo komentar“ – rekao nam je PR Ane Grubin, kada smo ga upitali za komentar na celu ovu priču!

 

P.Ž./Tračara

POSLEDNJE VESTI