in

Snima se kako jauče od bolova: Zorannah išla pod nož zbog silikona

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, podvrgla se novoj operaciji grudi, budući da prethodnim silikonima nije bila zadovoljna jer su joj grudi „izgledale prirodno“.

Sve je objavila na svom Jutjub nalogu, od trenutka kada je krenula u bolnicu, do onog posle operacije. Žalila se na bolove, i to najviše zbog drenova koje je trebalo da skine za 24 časa.

Kako je blogerka objasnila u svom vlogu na Jutjubu, operacija je trajala pedesetak minuta do sat vremena, a javila se ponovo kad se probudila iz anestezije.

„Konačno sam se probudila. Probudila sam se posle 20 minuta, ali sam sad prešla u drugu sobu. U principu me ne boli ništa, ali me nešto boli. Imam drenove, sutra mi ih skidaju i mislim da mi je to najviše nekomforno. Idem da pustim seriju i da probam još malo da spavam“, obratila se Zorannah pratiocima.

„Prespavala sam pola dana. Nisam mogla da obavim malu nuždu, iako mi se išlo. Ujutro idem kući…“, rekla je u svom sledećem uključenju, a onda je usledilo još jedno.

„Tražila sam nešto protiv bolova, jer me baš boli. Vadio mi je masno tkivo i to me boli kao neka malo jača upala mišića, to nije strašno. Samo da sutra skinem drenove, to je jedino što me zanima…“.