Prati nas

Vesti

Snima se serija o životu Ace Lukasa?

Snima se TV serija o popularnom folkeru Aci Lukasu. Jedna poznata beogradska producentska kuća sprema serijal o burnom folkerovom životu i karijeri, u kome će popularnog pevača glumiti ili Dragan Jovanović ili Srđan Žika Todorović, a njegovu bivšu ženu Sonju najverovatnije mlada Teodora Bjelica.

@Aca je dobio pozamašan honorar, ali on neće igrati u seriji, već će učestvovati u pisanju scenarija i izboru glumaca. U užem izboru za Lukasovu ulogu su Gagi i Žika, koji su inače i Acini omiljeni glumci. Još nije odlučeno ko će igrati Sonju, ali je u opticaju mlada glumica Teodora Bjelica koja veoma liči na Lukasovu bivšu. Ona je u filmu “Afterparti” pokazala da joj nije problem da se skine gola, pa se takve scene očekuju od nje i u seriji o Aci Lukasu,” priča dobro obavešteni izvor i podseća da je Teodora ćerka glumice Gordane Bjelice, čuvene Poparine sekretarice iz serije Srećni ljudi.

Lukas je rešio da u seriji otkrije neke tajne, kojima će iznenaditi gledaoce, prenosi Informer.

“Aca scenaristima prepričava ceo svoj život, od najlepših do najružnijih momenata. Nekoliko epizoda će biti posvećeno onim danima u kojima je Lukas bio na dnu. Dakle, biće kadrova u kojima se Aca kocka, gubi ogroman novac u kazinima, kako se odaje narkoticima, ali i kako uspeva da nastavi život posle velikih gubitaka. Naravno, biće tu i delovi kada je Aca bio na samom vrhu karijere: koncerti kojima je obarao rekorde posećenosti, njegov humanitrni rad…” priča izvor.

U seriji će, pored Sonje, biti pomenuta i Acina prva supruga Svetlana, sa kojom ima sina Lazara i ćerku Miljanu, ali i druga Nataša, sa kojom je dobio Andreja. Međutim, još se ne zna ko će njih glumiti.

“Svima je poznato koliko Lukas voli žene, pa će se u nekim epizodama pojavljivati i dame koje su mu kratko grejale postelju, ali i poslednja devojka, misica Jovana Doroški, s kojom je u vezi od letos,” priča izvor i dodaje da cela ekipa serije očekuje veliku gledanost.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top