Search
Close this search box.

Šok i neverica na „Farmi“: Mama i ćerka Golubović ušle u rijaliti (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svetlana i Jelena Golubović su nove farmerke (Foto: Screenshot)

Šou tek počinje! Rediteljka Jelena Golubovič i njena majka Svetlana izazvale su šok i nevericu kod farmera kad su se pojavile na imanju u Lisoviću.

Golubovićke su pre ulaska u rijaliti gostovale kod Ognjena Amidžića. Tu je rediteljka otkrila gde je sve putovala i da joj se nije svidelo što u inostranstvu nije poznata.

„Samo sam stigla da gledam Farmu jednu noć. Videla sam da me pozdravljaju Saška, baba Zorica… Ona je bila rekla: ‘Da je bitna, do sada bi ušla’, a ja sam se samo nasmejala. Ja nijednu tajnu nikada nisam imala“, potom je rekla Golubovićka juniorka. Ona je takođe priznala da se od saigrača plaši Saške Karan.

„Da mi je neko rekao da ću i ja jednog dana ući u rijaliti, rekla bih da ne dolazi u obzir. Plakala sam kada je Jelena ulazila. Ona je već formirani igrač, a oni svi znaju šta da očekuju“, dodala je mama Svetlana.

Pogledajte video ćaskanja sa Ognjenom:

https://www.youtube.com/watch?v=SrxgJSS1bvk

Potom su se mama i njena mezimica uputile prema imanju. Farmeri su bili u šoku, a Jelena se iznenadila što ju je Lepi Mića srdačno dočekao.

„Mi smo ratni drugovi, iskreni neprijatelji. Kao i Zorica Marković. A nikakvu Sašku Karan ne poznajem“, rekla je Golubovićka mlađa.

Dok je Mića ovako upozorio igrače: „Ona nikog ne poštuje, veoma je bezobrazna i strašna, veliki igrač. Pazite se svi!“

Pogledajte ova dva vdieo klipa ulaska mama i kćerke na Farmu:

https://www.youtube.com/watch?v=BvxMdPLDq38

https://www.youtube.com/watch?v=BvxMdPLDq38

 

POSLEDNJE VESTI