in

Šok u Zvezdama Granda: Izgledaš kao kanarinac u teranju

Nataša Vodeničar iznenadila je žiri u emisiji Zvezde Granda, kada je u sinoć emitovanoj emisiji nastupala sa pesmama Pametna i luda, a potom Upravo ostavljena, koje izvode članice žirija Marija Šerifović odnosno Jelena Karleuša.

Obe pevačice ostale su zabezeknute celokupnim performansom koji im se odigrao pred očima. „Šta je ovo bilo? Znam šta je pevala u prvom krugu, ali ovo je strašno“, rekla je Marija, a onda se nadovezala Jelena.

„Ova pesma je ravna šizofreniji, nema mesta za dah. Bilo je jako loše otpevano. Ono što je meni upalo u oči je izgled. Sledeći put kada se spremiš za takmičenje, stani ispred ogledala i oduzmi višak, ne možeš da imaš lokne, velike grudi, karnere, zlatni pojas,“ rekla je Karleuša, a onda dodala:

„Ti si večeras izgledala „trash“. Tvoj prenaglašen izgled je za šoubiznis jače oružje od kandidatkinje broj dva. Svakome ćeš ti pre da skreneš pažnju. Izgledaš kao kanarinac u teranju“.

„U prvom krugu je pevala moju pesmu, mi smo pali na du.e i dobila si svih 7 glasova. Sada si ispala glupa, odabir pesama katastrofa, horor film“, na kraju je prokomentarisala Šerifovićeva.

Pogledajte kako je to izgledalo u prvom krugu: