Search
Close this search box.

Šokantne optužbe ćerke Rossie O’Donnell: Majka je pretila da će me ubiti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Majka i ćerka oduvek su imale komplikovan odnos (foto: Instagram.com/rosie)

Prošle godine se činilo da je odnos voditeljke Rosie O’Donnell i njene usvojene ćerke Chelse O’Donnell mnogo bolji, nakon što je tinejdžerka 2015. godine navodno pobegla od kuće i nekoliko dana se vodila kao nestala.

Nakon što su vlasti pronašle devojku, poslata je na kliniku na Long Ajlendu na psihijatrijsku procenu. Međutim, ovih dana pojavili su se novi detalji ove porodične drame u kojoj je ćerka iznela brojne optužbe na račun slavne majke. Najpre je izjavila da je Rosie tačno znala gde je bila kada je navodno nestala, kao i da joj je tokom svađe pretila da će je ubiti te da je povredila vinskom bocom.

Devetnaestogodišnjakinja je u intevjuu za DailyMail otkrila i da je nekadašnja voditeljka emisije The View špijunirala, jurila po kući i pretila da će je prebiti kada je saznala da je Chelsea uradila tetovažu. „Istetovirala sam se. Rosie je imala aplikaciju na mom telefonu pomoću koje me je špijunirala te je mogla da vidi sve što sam radila. Došla sam kući i odmah me je pitala za tetovažu. Poricala sam, ona je zatražila da se skinem i da joj pokažem, ali sam odbila“, rekla je tinejdžerka.

Chlsea je izjavila da je Rosie pretila da će je ubiti (foto: Instagram.com/rosie)

Zatim je opisala kako je majka uzela visku bocu i počela da je juri. „Rekla mi je da me udariti flašom ako joj ne pokažem tetovažu ili  pobegnem i da će pozvati policiju i reći im da sam ja napala nju“.

Chelsea je takođe dodala da je Rosie u jednom trenutku zapretila da je dovoljno jaka da je ubije. „Držala je flašu iznad glave i jurila je ka meni govoreći da ako stvarno želi da me ubije, to će i učiniti, jer je toliko jaka“, izjavila je na kraju devojka.

POSLEDNJE VESTI