Prati nas

Šokantno

Sonja iskreno otkriva: Lukas je bolji otac od Šašića, on ne zaslužuje da bude tata

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nakon što je prošle nedelje Željko Šašić izjavio da bi možda i viđao svoju ćerku da joj je majka normalnija, potresena i uznemirena Sonja Vuksanović rešila je da više ne ćuti.

“On je i dan-danas ljut jer je ostavljen, a bolje da se zapitao zbog čega je ostavljen, pa će onda možda biti jednog dana opet u stanju da ima jedan zdrav odnos i normalnu porodicu. Neka pravi decu i nek vidi kako će s njima, da ga i ta deca ne bi ostavila i okrenula mu leđa. Sonja nikad ne huška, naprotiv. Sonja je huškala da ona ima zdrav odnos sa svojim ocem jer je meni to bitno zbog nje i zbog njenog daljeg razvoja ličnosti. Ali kad je dete samo videlo neke stvari i procenilo, onda je to strašno. Ja verujem da njemu nije lako jer, verujte, kao roditelj tvrdim da ne postoji veća kazna, sramota i degradacija u životu kao to da vam dete okrene leđa. Mom detetu ja nikada nisam zabranila da komunicira sa njim, ni moja porodica ni ja, niti sam tako vaspitana… Mama nema šta da huška kad on sam daje izjave koje su toliko degutantne da dete samo reaguje. Vređa je. Dete iz svog ličnog iskustva i odnosa sa roditeljem donosi odluke. Ne možete vi ubediti dete da ono ne voli roditelja.”, iskreno počinje Sonja, a potom nastavlja svoju priču.

???????

A photo posted by @sofiijavu on

“Te gadosti koje on njoj priča preko telefona i koliko on nju vređa kao otac, on uopšte ne zaslužuje ulogu oca. Zamislite koliko on nije bio okej kad je ona odlučila da njega više ne viđa. Mene je sramota da to i pričam. U rođenom detetu je takav bes i gnev probudio. On je čak zove sa nepoznatih brojeva, jer se ona njemu odavno ne javlja na telefon.  To mogu da potvrde čak i njene drugarice koje su ih viđale zajedno i svi drugi ljudi. Pozove je telefonom i svašta joj govori. Ja ne znam da li je tome razlog alkohol, njegov bes, njegovi izlivi ludila. Ona je to dugo i krila od mene dok mi njene drugarice nisu rekle o čemu se radi, a krila je jer ju je bilo sramota od toga šta trpi od njega”, rekla je za Puls Online.  

??? A photo posted by @sofiijavu on

“Moje dete od svog oca za rođendan nije dobilo nikad nikakvu pažnju. Bar ne da ja znam. A od Ace punu, u paketu, sjaju i svemu. Dete uvek bira tamo gde mu je bolje… gde je poštovano i gde je voljeno na kraju krajeva. I otac nije taj koji je biološki nego onaj koji zaista brine o detetu. Njegova ljubav prema Sofiji se ne vidi ni na jedan način. On samo ume da blati i pljuje, i tako unedogled. Ni pored toga nikada joj ništa loše o ocu nisam rekla, a čak i kad sam htela, Aca nije davao”, otkrila je žena Ace Lukasa.

4 komentara

4 Comments

 1. ana

  22. 03. 2016. at 13:01

  E jado jadna,i ti i cerka ti. Cera ti mala fufa,ali ima i na koga. Od majke-svetice ucila skolu.

 2. kiki

  22. 03. 2016. at 14:11

  prvi utisak zaista jeste kao da je obicna sponzorusa, ali ako se Aca pored nje smirio i prestao da divlja ocigledno da pored nje ima ljubav i neznost, a to je jedino sto je bitno.

 3. Biljana

  22. 03. 2016. at 18:52

  Cemu tolika zloba u ljudim?!Ne vidim ni jedan razlog zbog cega bi ova zena lagala!?A poznato je da Sasic ima pomalo negativnu i ironicnu pricu kad se javno obraca,pa mozete misliti koliko je to puta ironicno kad je privatno i iza ociju javnosti?!Budimo ljudi i samo malo vise gledajmo pozitivno!

 4. Mudrost Ludost

  23. 03. 2016. at 12:53

  Ma,jedno je ovde sigurno-kakav god odnos Željko da je imao sa svojim detetom,nije to trebao,i nije to ni po koju cenu smeo da iznosi ovako javno,u medije.(a naročito kad se uzme u obzir da je mala još uvek-tinejdžer…).Od toga je on sam,dakle-on na prvom mestu,trebalo da zaštiti svoje dete…Jer ko će,pobogu,ako neće on?! Ali,ne-on je sve ovo prvi i započeo…Njegova logika je bila-guraj dete u medije…To što je on malu gurnuo u medije na ovakav način je neoprostivo.I to se ne sme pravdati time da li je njegova bivša žena bila loša,ili dobra,ili kakva li već…Ona može da bude i ovakva i onakva i svakakva,i to kakva će ona da bude-jeste njena stvar i samo njena savest.Ali,on…On je ovde napravio-malo je reći,katastrofalnu grešku,zbog koje se verovatno sad i sam hvata za glavu od muke (ako je uopšte i shvatio šta je uradio)…Željko,Željko,dete se ne “prodaje” medijima tek tako-ne radi se to tako,Željko moj…Hteo on to ili ne da prizna,ovom prilikom se pokazao kao-malo je reći-užasan roditelj.I to je jedino što je uspeo da postigne.E,moj Željko,šta li ti je to trebalo,pitam se…

  Ti si od svega ovoga trebao da-po svaku cenu!-zaštitiš svoje dete-ali ne,ti si je na ovaj način “prodao” novinarima i raznoraznim Internet-komentatorima,tako da će sad danima i mesecima da je pomamna i krvožedna “rulja”,na sve strane blati i raskomadava u svojim komentarima,zajedno sa njenom majkom…

  Željko,Željko,šta si to uradio…Pročitaj komentar ispod mog,koji kaže da je mala Sofija “fufa”.Kad budeš pročitao taj komentar,jasno će ti biti sve ovo o čemu pričam.E,moj Željko,gde je tebi bila pamet…Sad će malu nemilosrdno da razvlače po Internetu ko-i-kako-stigne,a sve to zahvaljujući tebi…E,moj Željko…Katastrofu si napravio.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top