Search
Close this search box.

Sophia Bush o traumi nakon razvoda od Chada Michaela Murraya

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bili su omiljeni par sa malih ekrana (foto: Wenn)

Sophia Bush i Chad Michael Murray važili su za svima omiljen par sa malih ekrana počerkom 2000-ih. Glumili su zajedno u seriji One Tree Hill i na oduševljenje mnogih venčali se u aprilu 2005. godine.

Međutim, brak je potrajao veoma kratko i već u septembru iste godine par je objavio da se rastaje. Glumica je od suda zatražila poništenje braka, navodeći da je bila obmanuta, ali je njen zahtev odbijen, te su se ona i Murray u decembru 2006. godine zvanično razveli.

34-godišnja glumica do sada je retko u javnosti govorila o ovom kratkom braku sa kolegom, ali je za sajt Cosmo napisala dirljiv esej o ovom medijski veoma propraćenom razvodu, bez da pomene ime svog bivšeg.

„U svojim dvadesetim počinjala sam karijeru kao glumica i nisam želela vezu, ali započela sam jednu koja je postala ozbiljna, iako nisam planirala sa se skrasim dok ne budem u 30-im. Ali kada vas osoba sa kojom ste pita da se udate za njega, pomislite: ‘Ovo mora da je sudbina'“.

Par je zajedno glumio i nakon razvoda u seriji ‘One Tree Hill’ (foto: WarnerBros)

Međutim, takav razvoj događaja obično je praćen jednim velikim ‘ali’. „Ali, odbijam da me jedna veza definiše, i zbog toga sam najbolje što sam umela izbegavala da govorim o njoj u proteklih 10 godina. I trauma je bila još veća zbog toga što je sve bilo tako javno, što je devojci koja je pre samo dve godine bila obična studentkinja, bila veoma strano i bizano“, napisala je Sophia.

Najtužnija stvar je to što je glumica godinama nakon razvoda svakodnevno morala da glumi u seriji sa bivšim suprugom. Međutim, ona priznaje, da je njena veza sa Murrayom ipak imala svoju svrhu. „Počela sam da cenim tu vezu iz mnogo razloga. Neke su tu da vas izleče, neke da vas nauče kako da izgradite sebe, a neke da vam pokažu da verujete svojim instiktima. Ova je mene naučila da veza koja ne vodi braku koji traje celog života nije neuspeh. Jer ne traje svaka ljubav zauvek“, dodala je na kraju Bushova.

POSLEDNJE VESTI