Prati nas

Foto

Soraja gola izašla u grad: zaboravila da se obuče

Ispod fotografija koje je objavila na Instagramu, pratioci su je upitali “Gde ti je donje rublje,” no ostali su uskraćeni za odgovor.

Najpoznatija srpska starleta Soraja Vučelić proslavila je proteklog vikenda trideseti rođendan u jednom beogradskom hotelu. 

Starleta se pojavila u minijaturnoj plišanoj haljinici koju su na njoj ‘držale’ samo trakice. Soraja ispod haljine nije obukla ništa, a otkrila je kako je ta kreacija delo srpske dizajnerke. Ispod fotografija koje je objavila na Instagramu, pratioci su je upitali “Gde ti je donje rublje,” no ostali su uskraćeni za odgovor.

Reality zvezda koja se proslavila učešćem u srpskom Velikom bratu nedavno se, nakon kraćeg odsustva s društvenih mreža, pohvalila novom frizurom. Svoju dugu kosu, koja joj je bila gotovo zaštitini znak, skratila je do ramena.

Inače, uz Sorajino ime neprestano se vežu skandali. Osim što su joj nepoznati počinitelji zapalili auto a onda ju je policija privodila, stalno se nagađa koliko je plastičnih operacija napravila.

“To se može izračunati. Povećala sam grudi i usta, smanjila nos. Iako, sad žalim što sam povećala usta. Devojke s prevelikim usnama izgledaju mi kao patkice. Zato sam izvadila sav silikon iz usana,” rekla je svojevremeno.

2 komentara

2 Comments

  1. s

    05. 02. 2018. at 14:05

    jos malo..i licice na M.Dzeksona…s tim da je Majkl legenda a ona raspala..

  2. lulu

    05. 02. 2018. at 20:04

    Ona se nije raspala, ona je fantastično plastično preparirana osoba ženskog pola što pokušava pola estrade ali nikome to tako dobro nije ispalo kao njoj. Muškarci se na to lože kao ludi, pa zato i živi kao kraljica.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top