Prati nas

Extra

Sprema spektakl: Jelena Karleuša nastupa na festivalu Ulaz

Jedna od najpoznatijih zvezda u regionu, Jelena Karleuša, potvrdila je svoje učešće na festivalu popularne domaće muzike ULAZ i najavila svoj povrtak na beogradsku scenu.

Festival Ulaz, na kome se očekuje preko 50 hiljada posetilaca, će se održati od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma okupiće najveće zvezde Balkana.

Na jednoj od tri tematske bine na kojima će publika uživati u čak 45 koncerata, nastupaće i megazvezda JK.

Kako saznajemo iz izvora bliskih pevačici, Jelena paralelno radi na svom nastupu i na novim pesmama i sprema spektakl kakav do sada nije viđen.

Inače, pop zvezda je pre dva dana napisala da se više neće oglašavati u medijima, već da će sa javnošću komunicirati diretko putem društvenih mreža.

’’Ma koliko mi bilo teško tad, nesvesno sam uvela nova medijska pravila u kojima su društvene mreže jače od bilo kog medija u Srbiji. Tako danas moju pesmu sliku ili reč, koje postavljam na Instagram, vidi više ljudi nego što bi videli u svim dnevnim i nedeljnim novinama/portalima zajedno. Silom nepravednih prlika u svojoj zemlji postala sam sam svoj medij’’.

’’Društvene mreže će biti jedini način moje komunikacije sa publikom dok radim ovaj posao u Srbiji. Mom narodu želim da se što pre podigne i izbori protiv stravičnog medijskog mraka i zla zvanog dnevni tabloidi, koji Srbiji čine nemerljivu štetu“.

2 komentara

2 Comments

 1. Minaž

  22. 05. 2019. at 15:34

  🤣🤣🤣🤣

 2. JK

  22. 05. 2019. at 22:31

  Obožavam Jelenu, ali nećemo se džabe hajpovati lol
  Novih pesama neće biti

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top