Search
Close this search box.

Srbija dala milion dolara kad je prebio Amerikanca: Srpski košarkaš sada udario devojku i pobegao

Foto: Screenshot

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Screenshot

Policija traga za bivšim košarkašem Miladinom Kovačevićem, zbog sumnje da je prebio devojku Tijanu T.

“Kovačević je juče je u popodnevnim satima došao u stan Tijane T. u centru Beograda, kada ju je fizički napao. Udario je nekoliko puta i oteo joj telefon, a zatim pobegao. Prema njenim tvrdnjama, ona je otišla kod komšinice i prijavila slučaj policiji. Takođe, Tijana T. tvrdi da njih dvoje nikad nisu bili u vezi, već da su se samo družili. Policija intezivno traga za Kovačevićem i pokušava da utvrdi sve okolnosti događaja”, naveo je izvor portala Nova.rs iz policije.

Za Miladina Kovačevića srpska javnost čula je 2008. godine kada je u SAD brutalno pretukao studneta Brajana Štajnhauera, koji je zbog posledica prebijanja tri meseca proveo u komi.

Iako je bio uhapšen, i oduzet mu je pasoš kako ne bi mogao da napusti SAD, on je ipak uspeo da pobegne i to tako što mu je konzulat Srbije u Njujorku izdao privremenu putnu ispravu sa kojom je napustio Ameriku i vratio se u Srbiju.

Taj diplomatski skandal koštao je građane Srbije čak 900.000 dolara, koliko je država isplatila kao odštetu.

Protiv Kovačevića je, inače, paralelno vođena istraga i u SAD i u Srbiji, koja je po isplati odštete porodici Štajnhauer, potpuno predata Srbiji, gde je Kovačević osuđen na dve godine i tri meseca zatvora.

Međutim, izašao je nešto ranije, u novembru 2012. godine.

Dok je čekao suđenje igrao je u KK Vrbas, a po izlasku iz zatvora za KK Medijana. Oba puta bez previše uspeha.

Da mu tuča nije strana, pokazao je i 2013. godine na košarkaškoj utakmici Prve lige. Kako su pisali mediji, Kovačević je tada kao igrač Meridijane oborio na parket, a zatim i šutnuo i pljunuo igrača protivničkog KK Smedereva Darka Rnića u finišu meča.

Košarkaška liga je Kovačeviću, koji je izašao iz zatvora u novembru, odredila novčanu kaznu od 34.500 dinara zbog nesportskog ponašanja na utakmici, udaranja nogom i pljuvanja protivničkog igrača.

POSLEDNJE VESTI