Šta o svom izgledu danas kaže Ariel Winter?

Sada se Ariel ne stidi svog tela (foto: Instagram/arielwinter)

Ariel Winter, zvezda serije Moderna porodica, koja je ulogu učešća dobila još kada je bila dete, danas izgleda sjajno i čini se da se zaista ponosi svojim izgledom, međutim, priznala je da to nije oduvek bilo tako.

Ona je, slikajući se u provokativnom izdanju za editorijal magazina Self, otkrila kroz šta je prolazila odrastajući pod budnom pažnjom javnosti, i rekla da, kada je počinjala da glumi u seriji sa samo 12 godina, nije izgledala kao danas, što ju je dosta opterećivalo. “Imala sam potpuno drugačije telo, bila sam mršava, imala sam male grudi. Bila sam potpuno ravna, i veoma tužna zbog toga”, izjavila je Ariel, koja je danas poznata po oblinama, a pisalo se da je čak uradila i intervenciju smanjivanja grudi. Ona je dodala: “A onda, se preko noći moje telo drastično promenilo”, i osvrnula se na kritike ljudi oko nje: “Bilo mi je teško da se u početku nosim sa raznim komentarima i sa tim da svako ima mišljenje o onome što radim”.

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Ariel objašnjava da joj je Sofia Vergara bila uzor i podsetila da treba da zavoli sebe takvom kakva je. Kaže da je shvatila da treba biti pozitivna i istraje u svim odlukama koje donese, te da sluša sebe i svoje osećaje. Na kraju je svim hejterima ali i ostalim ljudima koji je prate poručila da želi da je vide kao normalnu 18-godišnju devojku, te da je ne prosuđuju na osnovu izgleda ili odeće.

Razlika u izgledu odnosu na početke njene karijere zaista je velika!

Povezane vesti

Back to Top