Prati nas

Život

Šta se dešava sa decom Angeline Jolie i Brad Pitta nakon razvoda?

Mrs.Jolie-Pitt:”We were fortunate enough to be in that unusual situation where we got married with our children, and they were a part of the ceremony and they wrote some of the vows.”?❤️ #mrandmrspitt#bradpitt#angelinajoliepitt#angelinajolie#brangelina#love#truelove#wedding#family#joliepittfamily#maddoxjoliepitt#paxjoliepitt#zaharajoliepitt#shilohjoliepitt#knoxjoliepitt#viviennejoliepitt#kids#beautiful

A photo posted by Brad Pitt & Angelina JoliePitt (@brangelinaofficial) on

Prošle su dve nedelje otkad su Angelina Jolie Brad Pitt podneli papire za razvod braka, i mnogi se pitaju kako to utiče na njihovo šestoro dece.

Naime, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh i blizanci Knox i Vivienne nisu videli oca još od incidenta koji se desio u privatnom avionu, tokom leta iz Evrope u Los Anđeles, prilikom čega je Brad navodno zlostavljao decu. Pitt oštro demantuje bilo koji vid nasilja i, kako je izjavio pred sudom, spreman je za testiranje na alkohol i narkotike u bilo kom momentu.

Iako pregovori još uvek traju, Angelina je u svojoj prijavi navela da želi potpuno starateljstvo nad decom, dok bi svom suprugu dozvolila posete koje bi nadzirao socijalni radnik.

Ne bi li ih sačuvala od medijske pompe, Jolieva čini sve kako se ne bi nijedna paparaco fotka pojavila u javnosti, a u njihov porodični dom u Malibuu uselili su se njenih dvoje bliskih prijatelja Baroness Arminka Helic i Chloe Dalton, dok joj i brat James Haven svesrdno pomaže oko brige o deci.

Pitt, sa druge strane, smatra da je u najboljem interesu dece da ostane značajna uloga u njihovim životima, a sud će doneti krajnju odluku na nekom od narednih ročišta.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top