in

Šta zapravo radi Taylor Swift tokom boravka u Australiji?


Taylor Swift početkom godine započela je najambiciozniju svetsku turneju u svojoj karijeri, a trenutno se nalazi u tronedeljnoj poseti Australiji, gde ima četiri koncerta! Međutim, gde je i šta radi pevačica tokom velikih pauza između nastupa?

Dok većina pop zvezdi tokom turneje koristi vreme za promociju albuma i prodavanje poslednjih slobodnih karata za koncert, dvadesetosmogodišnja pevačica uživa u čarima prirode.

Šou Reputation traje dva sata, ima osam promena kostima, tri pozornice, nekoliko ogromnih led ekrana i još mnogo toga, a poznato je da Taylor na turneji prati i gomila predizvođača među kojima su se svojevremeno našli Charli XCX Camila Cabello. 

Iako ni pored izvanredne produkcije, ni jedan od njena četiri koncerta nije u potpunosti rasprodat, Taylor se drži početne strategije albuma koju prati sve vreme ne trudeći se da reklamira album ili promoviše koncerte. „Pustiću da moja muzika govori za sebe.“ svojevremeno je izjavila pevačica.

View this post on Instagram

Let the games BEGIN.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Nije bilo nikakve konferencije za novinare kao ni pojavljivanja u talk showovima, a Taylor nije čak odavala ni detalje svog privatnog života kako bi napravila pometnju i povećala interesovanje publike.

Album Reputation, koji je izašao u novembru prošle godine, prodao je neverovatnih milion i dvesta hiljada kopija u svojoj prvoj nedelji na tržištu bez promocije, a magazin Forbes pohvalio je zvezdu napisavši da bi se samo nekolicina trenutno popularnlih umetnika usudila na ovakav potez i da bi retko kome to uspelo.

Ali, umesto napornih promocija i intervjua,  postoje spekulacije da Taylor odmara u luksuznoj vili negde u Viktoriji, a na koncerte koji se održavaju u Sidneju, Pertu, Melburnu i Brisbejlu, povremeno putuje svojim privatnim avionom.

Tokom svog boravka tamo, Taylor je nekoliko puta  objavila serije različitih fotografija na društvenim mrežama, uključujući i slike svoje mame i sebe tokom igranja miceu dvorištu vile za koju se veruje da sada pripada Taylor.

Zvezda je na instagramu označila Australiju kao lokaciju na kojoj se trenutno nalazi, ali niko nije siguran na kom mestu tačno. „Sutra ću nastupati na svojoj stadionskoj turneji u Melburnu a nakon toga ću se vratiti svom posmatranju ptica.“ napisala je ona.

I dok fanovi pevačice ne gledaju blagonaklono na ovaj potez, i ljute se jer nije postavila slike sa koncerata na svoje društvene mreže kakav je običaj imala ranije, jedna od predizvođača na turneji, Charli XCX, pojavila se u australijskom The Project-u prošle nedelje i izjavila kako se oseća povodom svog učešća na turneji.

Jako me raduje da je Taylor imala poverenja u mene i dozvolila mi da sa njom pevam njen veliki hit ‘Shake it off’ , znam da joj ta pesma jako znači. Zadovoljna sam, turneja je do sada bila savršena!“ priznala je ona.