Stalker Amy opsedala poznate: Evo ko je sve bio njena ‘meta’!

Silno želi da postane poznata (foto: Mondo.rs)
Silno želi da postane poznata (foto: Mondo.rs) Tamnoputa učesnica rijaliti-šoua Parovi, Amy Aminati, pre ulaska u popularnu vilu, izjavila je kako ima veliku želju da postane poznata, a u prilog tome svedoči i činjenica da je Instagram nalog rijaliti zvezde, prepun slika sa domaćim zvezdama.
Naime, Amy je svojevremeno na Instagramu objavila fotku sa predsednikom Srbije, Tomislavom Nikolićem, ali i sa njegovi prethodnikom Borisom Tadićem, koji ju je oduševio tokom njihovog upoznavanja povodom Dana Afrike.
U društvu srpskih političara (foto: Instagram)
U društvu srpskih političara (foto: Instagram)
„Amy je jurila poznate ličnosti gde god je stigla. Šalje im poruke i na Faceu. Ide na žurke gde se pojavljuju VIP zvanice i tamo ih opseda. Trudi se da uvek bude u društvu nekog ko je iz javnog sveta. Slika se s njima i svaku fotografiju kači na društvene mreže. Naravno da je ispozirala i sa Tomom Nikolićem i Borisom Tadićem. Danima nam je pričala o Tadiću, govorila da je lep i zgodan. Stalno je ponavljala da je odličan frajer i da bi bila s njim“, kaže Amyna bliska prijateljica za Kurir. Amy je takođe bila i statista u filmu Montevideo, Bog te video, i tom prilikom opsedala zvezde hit filma, Miloša Bikovića, Aleksandra Radojičića, i Petra Strugara.
Amy je statirala u 'Montevidu', i jurila zvezde filma  (foto: Instagram)
Amy je statirala u ‘Montevidu’, i jurila zvezde filma (foto: Instagram)
„Kao statista u Montevideu, imala je priliku da upozna mnoge glumce, ali i Bjelu. Njoj su za oko zapali Biković i Radojičić. Amy uopšte nije stidljiva kao što se predstavlja u Parovima. Ona je na sve načine pokušala da se dokopa ova dva glumca, ali nijednog nije smuvala jer za nju nisu marili. Ejmi je inteligentna i trudi se da se svima dopadne. Cilj joj je da bude devojka poznate ličnosti“, kaže prijateljica Aminatijeve. Aleksandar Radojičič je jedini za medije rekao nešto o poznanstvu sa Amy, tačnije ne-poznanstvu, jer se ovaj glumac i voditelj šoua X Factor Adria. ni ne seća ućesnice rijalitija. „Ne mogu da je se setim. Možda je i znam, ali je prošlo mnogo vremena od snimanja filma. Kada je reč o Parovima, zaista ne znam ko su učesnici tog rijalitija jer ga ne pratim. Svima bih i savetovao da to ne gledaju“, rekao je glumac. Inače, Amy je sinoč napustila vilu Parova.

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI