Stigla je „Loco Loco“: Poslušajte evrovizijsku pesmu Srbije

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Upravo je objavljena pesma Loco Loco, koju izvodi grupa Hurricane, a kojom će se Srbija predstaviti na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.
Eurosong se ove godine održava u Roterdamu, Holandiji, nakon što je prošlogodišnje izdanje najvećeg evropskog muzičkog takmičenja otkazano zbog pandemije korona virusa.

Četiri scenarija za „Evrosong“ sledeće godine

Evropska radiodifuzna unija (EBU) i holandski javni servisi odlučni su u tome da se takmičenje održi naredne godine i za to su pripremili četiri potencijalna scenarija za organizaciju „Pesme Evrovizije“ 2021. godine. Scenario koji svi najviše priželjkuje u slučaju da vakcina protiv koronavirusa postane dostupna svima jeste održavanje takmičenja u Roterdamu uz pristustvo svih zemalja učesnica i publike u areni, tj. „Evrovizija“ po svim njenim standardima. Drugi scenario podrazumevao bi kompletan šou kao u scenariju A, ali uz održavanje fizičke distance od jednog i po metra i smanjen broj ljudi koji učestvuju i prisustvuju događaju. U slučaju da neke zemlje ne budu mogle da dođu u Holandiju zbog zabrane putovanja, pristupa se trećem scenariju koji bi tim zemljama omogućio da nastupaju u direktnom prenosu iz svojih država i studija njihovog javnog servisa. Poslednja opcija organizatora, ukoliko epidemijska situacija ne bude povoljna, predviđa da se Pesma Evrovizije održi iz Roterdama, ali da svi učesnici pevaju iz svojih država – ovaj model već se pokazao kao uspešan na prošlogodišnjoj Dečjoj pesmi Evrovizije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI