Story proslavio 7. rođendan

Naša domaćica - urednica Story-ja Beba Dragić

Sedmi rođendan magazina Story proslavljen je sinoć u nedavno renoviranom hotelu Metropol. Iako je ovo bila Celebrities only zabava, na kojoj se okupio ogroman broj voljenih zvezda i zvezdica, tamo smo se našli i mi! :)

Početak glamurozne večeri obeležila je tužna vest da je navodno preminuo Kemal Monteno, što je prisutne, među kojima su bili i saradnici i prijatelji poznatog pevača šokiralo.  Na sreću, ta informacija je vrlo brzo demantovana, a zabava je mogla da počne.

Crveni tepih, ekstravagantne toalete, ljubazni domaćini, odličan bend učinili su da celokupan utisak bude fenomenalan.

Interesantno je to da su se na istom događaju, posle mnogo godina naše dve velike estradne suparnice, Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša, koje su se potrudile da čitavo veče provedu na što većoj udaljenosti jedna od druge, iako su se na crvenom tepihu praktično sudarile, stigavši među poslednjima. Primetno je bilo odsustvo Nataše Bekvalac, čiji se dečko Vlada Vuksanović ipak pojavio, a celo veče je proveo sa kolegama iz Survivora, Martinom Vrbos, Nikolom Šoćem, Ognjenom Kajganićem

Dame koje su sinoć svojim izgledom privuke najviše pogleda i izmamile najviše uzdaha definitivno su bile Svetlana Ražnatović, Jelena Kareluša, Ana Nikolić, Ilda Šaulić, Rada Manojlović, Kalina Kovačević…

Veseloj atmosferi najviše je doprineo bend Coolares, uz čiju muziku se đuskalo do sitnih sati. Tijana Dapčević i Bojana Stoimenov su oduševile sve prisutne kada su neočekivano uzele mikrofon i otpevale nekoliko pesama. Posebno iznenađenje bila je torta koja je dočarala magazin, a svećice su ugasili Beba Dragić i Story tim.

Ekskluzivne fotografije i informacije sa žurke čitaoci će moći da pronađu u rođendanskom dodatku koji magazin Story poklanja uz svoj broj 19. oktobra 2012.

Pogledajte kako su naše zvezde izgledale na ovom Story-jevom rođendanskom partiju.

Tijana Dapčević
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska
Rada Manojlović
Ana Milenković sa dečkom
Haris Džinović sa suprugom
Vlada Stanojević sa devojkom
Nikola Šoć
Davor Perunović i Tijana Pečenić
Biljana Cincarević
Bojan Marović
Zorica Brunclik i Kemiš
Svetlana Ražnatović
Igor Lazić
Jugoslav Pantelić
Mirka Vasiljević
Kalina Kovačević sa suprugom
Maja Volk sa ćerkom
Martina Vrbos
Mirko Luković
Urednica Tracara.com, Ivanka Rendulić

 

 

(I.R. / foto: Story.rs /  Tracara.com)

Povezane vesti

Back to Top