Search
Close this search box.

Strašno: Otkriveno zbog čega su umalo poginuli Kaporovi!

Umalo poginuli zbog stoke (foto: screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Umalo poginuli zbog stoke (foto: screenshot)

Tokom jučerašnjeg dana domaću javnost je šokirala informacija da su supružnici Nikolina Kovač i Saša Kapor i njihov sin Nikolaj umalo poginuli u saobraćajnoj nesreći u Drinjači, kada su automobilom sleteli u Dunav. Porodica Kapor je na svu sreću živa i zdrava, a meštani Drinjače kažu da su oni umalo poginuli zbog – trgovine domaćim životinjama.

„To je bilo strašno! Još mi u ušima odzvanja plač deteta i kroz glavu prolazi sve što se, zbog nečije nesmotrenosti, odigralo u tih nekoliko minuta. Sva sreća, pa smo uspeli da spasemo tri mlada života“ kaže jedan od meštana Drinjače za Kurir.

Kako tvrde meštani, vozač kamiona koji je prevozio krave izleteo je sa trake i presekao put Saši tokom vožnje, nakon čega je on naglo skrenuo, a potom su kola sletela u reku.

„Pevač je refleksno skrenuo s puta, da ne bi udario u stočarski kamion. To je frekventna deonica, na kojoj se švercuje stoka. Brza vožnja i nepravilno preticanje uobičajena su pojava. Kaporovi su mogli da poginu zbog stoke“, kaže jedan od očevidaca.

Nikolina Kovač je izjavila da će do kraja života biti zahvalna meštanima Drinjače, jer kako kaže, da oni nisu bii na mestu nesreće i da nisu brzo reagovali, njena porodica ne bi preživela udes.

POSLEDNJE VESTI