Search
Close this search box.

Nikolina Kovač i Saša Kapor imali udes

Preživeli pakao! (foto: Kurir)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Preživeli pakao! (foto: Kurir)Popularni estradni par Nikolina Kovač i Saša Kapor su imali nedavno saobraćajnu nesreću, kada su kolima, u kojima se nalazio i njihov sin Nikolaj, sleteli sa puta u reku blizu Zvornika.

Saša je morao da skrene s puta kako bi izbegao direktan sudar sa kombijem, koji je prešao u njihovu traku, ali šljunak je povukao automobil i pevač je, zajedno sa suprugom i sinom upao u Drinu, saznaje Kurir.

U neposrednoj blizini su se našli i lokalni ribari koju su pecali, te su im odmah pritrčali u pomoć, kada su čuli ogroman prasak i jedva ih izvukli kroz prozor automobila.

„Čuli smo prasak kad se auto survao u reku. Brže-bolje potrčali smo da spasavamo te ljude. Bilo je jezivo. Dete koje je bilo vezano na svom sedištu vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote“, kaže jedan od meštana koji je izbavljao Kaporove iz kola.

„Još sam u šoku! Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor-film. Još mi Nikolajev plač odzvanja u ušima. Hvala Bogu i tim dobrim ljudima koji su nas izbavili, pa smo svi ostali živi i zdravi“, rekla je pevačica za Kurir.

„Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas. Nikada nećemo proći kroz to mesto a da ne svratimo do njih. Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je želela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede“, objašnjava Saša koji se i dalje nerado priseća nesreće.

POSLEDNJE VESTI