Prati nas

Bizarno

Striptizeta koja je trovala bogate muškarce tuži Jennifer Lopez i producente filma Hustlers

Samantha Barbash, striptizeta koja je navodno poslužila kao inspiracija za ulogu Jennifer Lopez u filmu Prevarantkinje sa Vol strita navodno će tužiti producente i slavnu pevačicu i glumicu.

Naime, na smatra da je Jenniferina uloga u potpunosti inspirisana njenim životom, a da za to nije dobila zadovoljavajuću novčanu nadoknadu.

Ona je pre 2 godine priznala krivicu za vođenje bande striptizeti koje su drogirale i pljačkale bogate muškarce sa Vol strita.

Advokat Samanthe, Bruno Gioffre, poslao je pismo producentskoj kući STX, u kome piše da film “krši prava njegove klijentkinje” i preti tužbom, ukoliko ne dođe do dogovora u narednih 10 dana.

Iz STX-a odgovaraju da su imali pravo da snime film bez Samanthine dozvole, jer su činjenice na osnovu kojih je film snimljen javno dstupne informacije. “Branićemo naše pravo da ispričamo priču zasnovanu na informacijama od javnog značaja i radujemo se rešavanju slučaja pred sudijom,” kažu oni.

Jennifer je ulogom oduševila kritičare, koji predviđaju da će biti nominovana za Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu. Sa druge strane, film je u prvoj nedelji zaradio 70 miliona dolara i nastavlja svoju dominaciju boks ofisom.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top