Sud ucenio Lindsay: Ukoliko ne odradi kaznu za tri nedelje, snosiće posledice!

Novi problemi (foto: wenn)
Novi problemi (foto: wenn)

Glumica Lindsay Lohan ponovo bi mogla da ima problema sa zakonom. Naime, sudija Mark Young nije zadovoljan time što je glumica odradila samo šest od 125 sati, koliko je trebala tokom društveno-korisnog rada.

Lindsayna advokatica Shawn Holley, sastala se sa sudijom u Los Anđelesu kako bi stala u odbranu svoje klijentkinje, a Marku je rekla kako glumica trenutno nije u mogućnosti da odrađuje svoju kaznu, jer već mesecima živi u Londonu, te da su povratne karte izuzetno preskupe.

Glumica je početkom nedelje morala da se poabavi ovim papirima (foto: Instagram)

Shawn je takođe za E! News izjavila kako je Lindsay u Londonu povezana sa humanitarnom organizacijom CSV, koja se premestila na lokaciju kilometrima udaljenu od njene kuće, te glumica nije u mogućosti da redovno odrađuje kaznu, “Nažalost, CSV se premestila sa lokacije koja je bila u blizini Lindsayne kučće, na lokaciju do koje je potrebno i do dva sata vožnje”, kaže advokatica zvezde filma Mean Girls.

Sudija Young je ipak izričito naredio da Lohanova odradi svoj društveno-korisni rad u Njujorku, i to u periodu do 24. maja, inače bi mogla da snosi velike posledice.

Inače, Lindsay je početkom nedelje na Instagramu podelila fotografiju sa odrađivanja kazne u kancelariji, napisavši u opisu, “Društveno-korisni rad – dan u kancelariji”.

Podsetimo, Lindsay odrađuje kaznu zbog sudara 2012. godine u Santi Monici, tokom kog je bila u alkoholisanom stanju.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI