Sudbina ‘Zvezda Granda’ i dalje neizvesna: Šou još samo ove nedelje na Prvoj

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

I nakon nedelju dana spektakulacija i novih informacija iz dana u dan, i dalje se zvanično ne zna koja je sudbina Zvezda Granda. Nova sezona takmičenja bi trebalo premijerno da počne sutra, ali javnost još uvek nije sigurna na kom kanalu će pratiti šou. Prema najnovijim informacijama prva epizoda će se emitovati na TV Prvoj, a Grand potom prelazi na Pink.

Kako prenosi Informer, Željko Mitrović je postigao usmeni dogovor sa američkim investicionim fondom KKR grupe, koji je većinski vlasnik Granda, da ova emisija pređe na Pink. Međutim, dok se ne potiše ugovor, ništa nije sigurno.

“Vlasnici Grand produkcije i Mitrović su se za sada usmeno dogovorili da Zvezde prelaze na Pink. Ako sve bude teklo po planu, oni će do sutra to i ozvaničiti potpisivanjem ugovora, pa će se emisija naći na Pinku od 14. oktobra. Dan kasnije bi trebalo da na ružičastom programu krene i šou Nikad nije kasno. Dok do toga ne dođe Prva televizija ima pravo da prikaže prvu epizodu 12. sezone ovog šou-programa“, izjavio je dobro obavešten izvor za Informer.

Međutim, ove navode je demantovala Manja Grčić, generalna direktorka Antena grupe, u čijem su vlasništvu Prva i O2, dodajući da sa Grandom imaju potpisan ugovor do 2019. godine.

“Zvezde granda će se emitvati na Prvoj televiziji u subotu. Mi imamo potpisan ugovor sa Grandom do polovine 2019. godine“, poručila je ona.

5 Responses

  1. „spektakulacija“?
    wait, WHAT?
    o, boze postedi me gluposti i polupismenih novinara

  2. Hhhaha Pa cirkus, ni to nikog ne zanima se njenih Halila i insane iz Federacije po svetu. Dzaba spinuju i drame ‘spektakulacije’ ;) Toliko su providni podmtanjem nekih kvazi ‘sukoba’ lol

  3. Ti si Sunny jedna rijetko iskompleksirana i nesretna osoba. Tvoji komentari ukazuju na neki duboki poremećaj i traume koje vučeš još iz djetinjstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI