Survivor: lični imunitet osvojila Bojana

Ukoliko ste propustili sinoćni Survivor, pročitajte šta se dešavalo…

U Velikom veću Edin drži banku. Smatra da je napravio pogrešan potez kada je priznao da je dobro upućen u rialiti emisije. Mnogo ga nervira to što ispada lažov kada kaže da su Bojana i Nikola zajedno, a oni upo**o tvrde suprotno. Cincarevićka je mišljenja da je njihova veza počela onog trenutka kada je pred svima rekla da po svim statistikama parovi u rijalitiju imaju najveće šanse za pobedu. Edin je demantuje smatrajući da  upravo parovi najgore prolaze. On smatra da je Survivor čudna igra, jer je u Gocinim očima video suze, nakon što je glasala za njega. Iako ostavlja mogućnost da je pogrešno video, Edin misli da je Goci stvarno bilo krivo.

I dok se o njima šuška, Nikola vidno iznerviran saopštava svojoj dragoj da mu je muka od likova kao što je Marko. „On je klasični Miloš Bojanić! Ja sam ovo pravio, ja sam ovo, ja ono… Ne mogu više da ćutim bre i sve ću da kažem na sledećem plemencu“ zaključuje Nikola koji ne može više da trpi tripove i basne. Nikolu isto tako nerviraju i ljudi bez izgrađenog stava kao što su Katarina i Jelena.

O Jeleni gotovo većina tako misli, da nema taktiku i da glasa kako joj drugi kažu. Tačnije kako Goca kaže jer svi konci su sada u njenim rukama. Goca je neverovatno uporna u formiranju čvrstog ženskog saveza. Marko to primećuje i već počinje da se brine. On u ženama prepoznaje moć i čini mu se da će u ovom Survivoru pobediti žena. Nekadašnji sukob između plemena tako prerasta u sukob na nivou polova. Žene protiv muškaraca.

Goca je neumoljiva u lobiranju. „To su nesigurni muškarci koji ti kažu ostani, nemoj ništa da radiš, pevaj kod kuće“. Sve devojke klimaju glavom i odobravaju Gocine reči: „tako je, žene moraju da rade, da imaju svoj dinar“. I Edin zaključuje da je Goca upravo ta koja vedri i oblači i govori devojkama šta da rade. On primećuje da na Gocinoj meti nisu isključivo samo muškarci već i zaljubljeni par protiv kojih ona uveliko lobira.

Pobednik današnje igre osvojiće lični imunitet i biće bezbedan na Plemenskom savetu. Pravila su laka. Takmičari jednom rukom drže konopac privezan za drveni stub. Na svaka tri minuta menjaju ruke hvatajući kanap za jedan čvor niže, što ozbiljno otežava teret. Olakšica koju je kupila na aukciji, omogućiće Bojani da u jednom trenutku, kada svi budu hvatali čvor niže, uhvati jedan iznad, i tako smanji opterećenje. Svi bi danas želeli da se okite ogrlicom, ali zadatak je težak. Iako dugo odolevaju, kreće ispadanje, prvo Jelena, a za njom Kaća, Goca, Nikola i Marko. Ubrzo odustaju Andrej i Toni, a dvoboj između Aleksandre i Bojane završava se u koristi Barovićeve, koja osvaja lični imunitet. Lutrija odlučuje da Katarina odlazi u potragu za tajnim imunitetom….

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.