Search
Close this search box.

Survivor: Marko na ostrvu odbačenih!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U Boruki sve kuva pred novi plemenski savet! Milan nastavlja s lažnom pričom o nenalaženju tajnog imuniteta, Neven mu baš i nije poverovao i kaže da je spreman na sva iznenađenja. Ava se po prvi put ne oseća ugroženo (poglavica je), ali je tužna jer su izgubili borbu, a izgubiće i još jednog člana. Iako je pre par emisija izjavila da je s Markom izgradila prijateljstvo ona se dvoumi kome da da svoj glas – njemu ili Milanu. O njihovom plemencu razgovaraju i u Matambu. Bivši članovi Boruke se brinu šta će biti s Milanom i Vladom i nadaju se da je baletski igrač pronašao imunitet.

Ni na ostrvu odbačenih nijemnogo mirnije, a sada je ulogu glavnog kavgadžije od Mije preuzeo Žare. Najviše “razgovara” sa hrvatskom glumicom i Stanijom. Miji kaže da je Maja Lena ispala veći heroj od nje, a da je Stanija rekla kako “oni nisu isti kao obični učesnici Survivora“. Plejboj zečica je iznervirana njegovim ponašanjem i kaže da do rialitija nikad nije čula za Žareta Berbera.

„A on je znao sve o meni, za koji magazin sam se skinula i pokazala grudi i to me iznerviralo! Inače, ja sam rekla da se ovaj Survivor razlikuje od američkog, da su drugačiji profili učesnika, nije me razumeo“, objašnjava.

Jelena smatra da Stanija preteruje u svojim reakcijama: „Ona očekuje od nas starijih da je pustimo jer želi da se dokazuje, a to je prilično iritantno!“

Mia je na Stanijinoj strani i brani je od Žaretovih napada.

I dok odbačeni vode razgovore o pirinču, slikanju za novine, mamama i ćerkama, Boruka igra pravu igru. Na plemenskom se prvo priča o prethodnom glasanju, a Marijana proziva Milana zbog njegovog, kako je rekla, dramljenja posle prošlog glasanja. Baletski igrač kaže da je dramljenje prejaka reč, ali da je bio emotivan.

„Emocije su u tom trenutku prevladale, čovek sam, šta mogu! To je bilo jače od mene, prosto se tako desilo.“

Marijana je nastavila da ga provocira pitanjem u vezi sa Žerotovom eliminacijom.

„Da li misliš da si ti kumovao njegovom izbacivanju zbog svoje neodlučnosti?“

„Kako misliš neodlučnost?!“ brecnuo se Milan.“ Zato što sam glasao za Martinu? To je bila neodlučnost između troje ljudi iz Matamba, Žare nije ni bio u toj priči. Kako bih onda mogao da kumujem?“

Nije dobio odgovor. Povela se priča i o Matambu, u kojem su sada Ognjen i Sebastian, a Neven kaže da se razočarao u svoje stare saplemenike jer smatra da su pali pod uticaj nekadašnjih članova Boruke.

„Mislim da je Ognjen manipulator i po mom mišljenju ne igra pošteno!“

Marko konstatuje da su veze između članova Boruke i dalje veoma jake i da se oni međusobno dogovaraju pre borbi, ali i oko glasanja iako su različitim plemenima. Na Andrijino pitanje kome je naviše stalo do pobede političar odgovara da ima mnogo kandidata, a Milan se sam javlja i kaže da je on taj koji grize za pobedu.

„Meni je najviše stalo do pobede, ja sam kao predator!“ tvrdi on, a želi I da objasni zbog čega je to tako, ali od Marka i Andrije ne može da dođe do reči.

Milan se i dalje drži priče da nema tajni imunitet, Marko i Ava kažu da mu ne veruju, a on im uskoro i dokazuje da su bili u pravu jer ga koristi pre nego što će Andrija pročitati glasove. Ispostavlja se da je baletski igrač to uradio u pravom trenutku budući da je protiv njega glasalo čak 5 članova Boruke. Tako je sa samo dva glasa Marko Karadžić postao novi stanovnik ostrva odbačenih, a kletvu je bacio upravo na Milana.

POSLEDNJE VESTI