Search
Close this search box.

Survivor: Neven imao nezgodu sa kokosom!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vlada je stigao kod Velikog veća, a s njegovim dolaskom bivši saplemenici Maja i Ognjen počinju razgovor o poslednjem Plemenskom i Kristini. Ogi je čuo da je Kristina rekla kako joj je pretio i uverava Vladu da stilistkinja laže. Maja Lena je ispričala šta joj je Kristina govorila protiv Ognjena i kako je uspela okrenuti protiv njega, iako ćerka hrvatske glumice bila veoma vezana za rukometaša. Prema njenim rečima “Ognjen se smrzao” kad mu je sve otkrila.

Maja Lena je rekla Ogiju kako je imala utisak da je bio puno bolji s drugima iz plemena nego s njom.

„Kad je bilo glasanje bio je dogovor da izbacimo Nikolu ili tebe. Rekla sam curama da ne glasaju za tebe. Taj dan su kasnije došle i rekle mi da si rekao da ti je svejedno hoćeš li ispasti. Zato sam napisala tvoje ime“, priznala je Maja Lena.

Cigi je ipak uveren da je Maja Lena odlučila da ode iz plemena baš zbog Ogija kako bi mu bila bliže, a ne kako je rekla zbog “dvoličnosti nekih ljudi”. Ognjen je bio rešen da ispriča sve do kraja Vladi.

„Kristina je jako želela da izbaci Maju, čak nas je molila da izgubimo kako bi glasali za nju. To mogu da ti potvrde i Sebastian i Nikola„, kaže on i ponavlja šta je sve govorila za Avu i da mu je muka od lažnih prijateljstava i dvoličnosti.

Maneken je prvo delovao neutralno, nije želeo da stane ni na čiju stranu, ali kad mu je Ogi ispričao celu priču izgledalo je da je Vlada promenio mišljenje. On ističe da mu nije jasno zašto je Nikola i dalje u dobrim odnosima s Kristinom, ali da je to ipak njihova stvar i da neće da se meša.

„Tuđe svađe me ne interesuju. Ja nekom da otvaram oči – neću. On ima 25 godina, neka radi onako kako misli da treba“, zaključuje maneken, kojeg odmah po povratku u Sibu Kristina pita šta je Ogi rekao za njih.

„Razočaran je u žene, u tebe pogotovo“ kaže joj.

Po Vladinom odlasku život se vratio u normalu u Plemensko veće. Jelena i Mia su razgovarale o ručku, Neven je uživao na ležaljci… U tom kuliranju nenadano ga prekinuo jedan kokos koji je pao i pogodio ga pravo između nogu!

„Jaooo! Aaaaaaaaa!“ čulo se njegovo zapomaganje, svi su se okrenuli i videli Cigija kako se previja od bolova, držeći se za “strateško mesto”.

„Otkad sam došao u strahu sam da će me kokos pogoditi u glavu, jer je smrtnost od kokosa na Kostariki najveća, i na kraju me pogodio u drugu glavu. Na sreću, sve je okej, ništa nije slomljeno. Nisam u prilici da isprobam da li funkcioniše, ali čim se vratim videću da li je sve u redu“, rekao je kasnije Cigi u svom stilu.

U Sibu i dalje snimaju video poruke za porodice. Ava izjavljuje da je srećna jer je ostala svoja “iskrena, čista, možda malo naivna”.

Ava je tokom snimanja video poruke namijenjene svojim najmilijima izjavila kako je sretna jer je tijekom trideset dana u divljini Kostarike ostala svoja.

„Srećna što sam ostala ljudsko biće i što nisam postala jedna žaba, zmija ili životinja. Takođe sam pobedila cigarete, pobedila sam sve one poroke koje imam, a volim popiti i čašu vina, gemišt. To ne krijem. Volim otići u kazino, popiti pet pelinkovaca, pa je l to sramota ili ne? Znam da mi nećete zameriti ako su mi grudi u nekoj borbi pobegle, ipak su to moji aduti. Slobodni momci su na aukciji, još se nisam udala„, rekla je Ava u svojoj poruci roditeljima.

I Kristina poručuje da je srećna, da voli svog bivšeg muža, ali je puno pozdravila i misterioznu osobu koju veoma voli.

„Moram da kažem da svog bivšeg muža volim jako kao prijatelja. Mislim da mi neće zameriti što sam došla u ovaj šou i mislim da će razgovarati sa mnom. Ivo, izvini. Želim pozdraviti i poljubiti jednu posebnu osobu u mom životu i da mu kažem da ga mnogo volim. Želim mu reći da sam mnogo mislila na njega i da sam shvatila jako puno stvari, ali to ću mu reći kad se vratim“,  rekla je Kristina koju je Martina snimala kamerom.

Nakon završetka snimanja, usledila je poslednja mala borba u kojoj su na drvenoj skeli morali da održe balans, uzmu vrećice s brojevima i slože ih od 1 do 100 na velikoj ploči. Pobedio je Sebastian, koji je izabrao crni glas, a dobio je i picu za koju je, naravno, imao samo jedan minut.

Njegova pobeda znači da je Aleks izgubila svoju veliku šansu za finale, pa kaže kako želi izaći kako bi videla Nevena i uživala u preostalim danima u Survivoru.

I Kristina je promenila mišljenje, pa sad želi da ostane do kraja.

„Plaši me susret s Ognjenom, ali imam podršku plemena. Želim se susret s njim u svakom slučaju, trudiću se da na Plemenskom savetu kažem sve što želim“, rekla je ona.

Ava sluti kako će Sebastian baš njoj dati crni glas, jer znaju da ne bi glasala za Aleks, a po povratku u kamp snouborder ponavlja da nijedna žena ne zaslužuje finale.

„Žene su u Survivoru pokazale i da malo slabije kuvaju nego muškarci, jer samo mi kuvamo otkako smo se ujedinili“, rekao je Sebastian dok im je Milan spremao pirinač.

POSLEDNJE VESTI