Search
Close this search box.

Survivor: Snimanje poruka za porodice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Na luksuznoj jahti kojom krstare Pacifikom, Vlada i Sebastijan uživaju u hrani. Između zalogaja komentarišu dešavanja sa poslednjeg Plemenskog saveta i pokušavaju da dokuče šta je tačan uzrok Kristinine i Ogijeve svađe.

I Kristina se ponovo osvrće na konflikt sa Ognjenom: „Ta njegova želja za pobedom i to koliko je on gazio preko svega da bi došao dotle dokle je došao, meni se prosto gadi!“

A po ustaljenom ženskom običaju ogovaraju se oni koji nisu tu, pa tako Aleks kaže kako ju je razočarala Maja Lena, za koju misli da je dvolična iako je pred njima glumila da nije. Ona žali što je nasela na njenu priču da je žrtva zbog sukoba sa mama Mijom.

„Ja sam u Survivor ušla kao borac, išla sam glavom kroz zid, radial sam i bila vredna. Ja sam svoj cilj ispunila sama pred sobom. Ne zanima me šta će neko reći“, kazala je Maja.

Poslednja borba za lični imunitet, ujedno je i poslednja šansa za Aleks da izbori mesto u finalu. Ukoliko ne pobedi u igri, njen imunitet prestaje da važi, tako da će na predstojećem plemencu i ona biti ugrožena. Sa povezom preko očiju, takmičari treba da pređu niz prepreka kako bi stigli do stola na kome se nalaze tri vrećice sa simbolima. Kada ih donesu do drugog stola, čulom dodira u kalupu moraju da pronađu pravo mesto za svaki simbol. Na samom startu Sebastijan ima najbolje kretanje. Za njim ne zaostaje ni Milan koji u samom finišu pobeđuje i osvaja moćnu ogrlicu koja će ga štititi na predstojećem Plemenskom savetu na kojem će biti izbačena čak dva takmičara!

Po povratku na ostrvo, Aleks saopštava svojim saplemenicima da kada već nije iskoristila priliku da se plasira u finale, svi treba da glasaju za nju, jer misli da neće imati šansu u borbama koje slede. Po Sebastijanovom mišljenju, ova želja bi joj bila ispunjena, sve i da Aleks nije tražila da je izbace.

U poslednju potragu za tajnim imunitetom odlazi Vlada, koji sa lakoćom rešava zagonetke. Iako je siguran da na kraju svoje misije neće zateći totem za imunitet, bar ne onaj pravi, maneken ide do kraja, i pronalazi kopiju koju je napravio Sebastijan. Bez obzira što je svestan da je reč o lažnom imunitetu, Vlada odlučuje da ga ponese sa sobom.

Članovi plemena Sibu dobijaju priliku da svojim najmilijima pošalju video poruke. Martina poručuje mami da nije jela s poda da ne bi otrovala želudac i da nije išla u duboku vodu, dok Sebastijan poruke za svoje voljene ispisuje u pesku. Aleks poručuje da nije bila toliko mršava ni kada je postala misica, a suze kreću kada se u poruci obrati mami.

„Donela sam neke odluke u životu, želim vas više viđati, shvatila sam da ne mogu više živeti bez svoje bebe Pleja, shvatila sam da nekog jako, jako volim i volim vas sve puno. Nije me pojela zmija, toga sam se najviše bojala“, zaključila je Aleks na što joj je Ava, koja ju je snimala, rekla “svaka čast, uzela si mi reči iz usta”.

Milan veći deo svog romantičnog govora posvećuje supruzi, ili kako sam kaže – svojoj kraljici.

POSLEDNJE VESTI