Search
Close this search box.

Survivor: Vitez Radovan bira ljubav!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

„Nemam reči kojima bih opisao ovaj trenutak“, kaže Vlada dok uživa u ručku posle spa tretmana.

Svi su presrećni, samo je Ava malo tužna, a poglavica smatra da je razočarana jer u igri koja im je donela ovu nagradu nije osvojila poen. Međutim, Ava otkriva da je zapravo povređena njegovim ponašanjem, iako joj se on kasnije izvinio. Pleme je podseća da je ona uvek tužna kad novi poglavica ne obrati pažnju na nju.

Ukoliko ste sinoć propustili šta se dešavalo sa našim Survivorcima, propušteno nadoknadite kod nas! :)

„Šta bi dala da smo mi sad tamo“, setno govori Kristina svojim saplemenicima Nikoli i Maji, dok zamišljaju Boruku kako uživa.

„Meni je žao zbog vas žena, zbog depilacije. Mi ćemo nekako izdržati. Samo nokte da skratim i meni je okej, ali vama, brate“, kaže Nikola.

I Radovan je tužan, ali razlog njegove tuge je Aleksandrino izbacivanje iz Boruke. Mnogo ga je pogodilo kad je nije video na borbi.

„Uvek mi je lepo kad je vidim, kada mi pošalje pusu, osmeh i srce, pogotovo u borbama. Tada bih se osećao kao neki vitez, ona mi je davala snagu“, otvara srce Radovan, a Aleks otkriva kako je on zamolio Vladu da ga, u slučaju pobede Boruke, pošalju po tajni imunitet na Ostrvo odbačenih, kako bi video Aleksandru.

Ali niko iz Matamba i Boruke i ne sluti da će nova borba biti potpuno drukčija od prethodnih, jer će se boriti između sebe unutar plemena za lični imunitet. Tako će oba tabora imati Plemenski savet na kojima će izbaciti po jednog člana. Poglavice će opet biti zaštićene, ali i oni će imati direktan duel koji će pobednika odvesti na protivnički plemenac. Tamo će posmatrati razvoj događaja, otkrivati njihove mane i prednosti, a sve to uz dodatnu energiju– hamburger i sok! Borba u kojoj su sve to morali da osvoje sastojala se od balansiranja na deblu, dok su u ruci držali disk sa kuglom, na koji su u sledećim fazama dodavali još dve kugle. Ko ostane duže na deblu, sa diskom i kuglama, taj je pobednik.

U Matambu su prvo otpali muškarci, a u finalu su balansirale Kristina i Aleks. Stabilnija je bila bivša hrvatska misica.

U Boruki su vrlo brzo sa svojih debla pali nekadašnji članovi Matamba: Neven, Marko i Martina, a do kraja ostali Ava i Milan. Baletski igrač je ovu igru posvetio ćerkici i te misli su mu dale snage za pobedu.

Duel poglavica vrlo brzo je završen Vladinom pobedom, pa će beogradski maneken u četvrtak uz hamburger i sok biti gost ljubičastih na Plemenskom savetu.

Ipak, to nije bio kraj ove uzbudljive borbe. Andrija Milošević je za Radovana imao nepristojnu ponudu – odlazak na Ostrvo odbačenih, kod Aleksandre. Ali ako ode, hrvatski mister će tako imati jedan negativan glas na veću. Vitez se nimalo nije dvoumio i bez reči se uputio ka svojoj Aleksandri.

„Bravo, bravo!!!“ klicali su oduševljeno za njim i Matambo i Boruka.

Aleksandra u početku nije bila sigurna da li će se boriti sa Stanijom ili će predati borbu. Srpska starleta se nervira jer zna da je Aleksandra dobar borac, ali mana joj je što je sklona depresiji, pa onda menja mišljenje i želi da ide kući.

„Ako me pobedi, pa padne u depresiju i kaže da ne želi da ide dalje, e to će za mene biti još veći poraz“,  razmišlja Stanija.

Međutim, iako su u borbi gađanja stolova vrećama bile izjednačene do samog kraja, Plejboj zečica iz Rume bila je sigurne ruke prilikom poslednjeg šuta, pa je izborila plasman u sledeći krug, a dobila je i interesantne nagrade – štap za ribolov i ležaljku. Stanija je oduševljena pobedom, ali i poklonima, najviše zbog Jelene koja je jedva čekala da ode na pecanje. Međutim, gospođa Mia je ponovo u centru pažnje sa štapom i udicom u ruci.

„Gospođa želi da bude glavna glumica u ovom serijalu, ne trpi nijednu epizodu ako nema glavnu rolu. Tako sam joj danas prepustila pecanje, iako sam to sve vreme čekala. Ne vredi, otela je sve, ona sve bolje zna! Ona zna bolje i od urođenika, od domorodaca, ona tu prosto briljira“, objašnjava Jelena. “ I evo, sad je gledamo kako baca udicu, valjda će nešto uloviti. Samo molim boga da ostane bar neka udica, pa ću se time baviti ujutru. Kad bude spavala. Strašno!“

A kada konačno dođe do štapa i udice Jelena se time bavi samo 15 minuta. Stanija se zbog ovoga razočarala u beogradsku šminkreku.

„Mislim da je jaka na rečima, a kada treba da se pokaže na delu… „- kaže Stanija i sumnjičavo vrti glavom.

U međuvremenu štap je opet kod Mije, ona je opet u moru i viče pobedonosno da ima ulov! Upecala je ribu. Dobro, ribicu koja stane na dlan ruke. Ali i to se računa. U njenom serijalu…

POSLEDNJE VESTI