Search
Close this search box.

Survivor: Žestoka borba otkriva sve!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pročitajte šta se dešava kod naših VIP Robinzona, a koji učesnici su u borbi dali sve od sebe, pa da čak nisu ni primetili da su ostali bez kupaćih kostima i šortseva.

Nakon nagradnog surfovanja, Matambo stiže i na nagradni ručak. Kao i svaki put do sada, hrani se najviše raduje Maja Lena, a Kristina je moli da se ne prejede, jer ne želi ponovo da sluša njeno kukanje zbog bolova u stomaku. Svi su oduševljeni specijalitetima koje im je pripremio instruktor surfinga Esteban Mora, koga sui z milošte prizvali Steva. Kristina je toliko zadovoljna da na kraju, zagrljena sa Stevom, pozdravlja pleme koje odlazi rečima:

„Ćao, ljudi, vidimo se! Ja sam konačno našla drugog muža.“

Naravno, sve je šala i Kris odlazi u svoj kamp. Za razliku od Matamba, koji uživa, Stanija konstatuje kako niko do odbačenih ne ume da uživa u lepoti njihovog ostrva, već se samo svađaju. Otkriva kako je Žare ucenjivao da ništa loše o njemu ne priča pred kamerama, inače će je on u svojoj emisiji stalno pominjati i „pljuvati“. Kaže kako je Marko dočekan najgore dosad, da je zbog toga čak i plakao i da je pokušaj zabrane spavanja u kampu bio Žaretov predlog, koji su podržale Jelena i Mia.

„Hteli su da me odvedu u šumu da spavam, kao tu svako novi ko dođe mora prespavati. Pa nije ovo ničije carstvo i ničiji logor! Naravno da to nisam dopustio“, objašnjava Marko.

Iako se loše oseća zbog lošeg tretmana i zlobe na trećem ostrvu, Marko spremno ulazi u borbu sa mekodonskim voditeljem. Njih dvojica su početku bili u kavezima, u kojima su od manjih štapova pravili jedan veliki. Tim velikim trebalo je da dohvate jedan od tri ključa I oslobode se iz zatvora. Žarko je imao prednost, ali su prva dva ključa koje je uzeo bila lažna, dok je Marko iz prvog pokušaja izabrao pravi ključ i odneo pobedu. Po povratku u kamp tenzije su se nastavile. Jelena nije dala Staniji da joj remeti ognjište čak ni po cenu da ostanu bez ručka.

„Njih dve se ponašaju kao upravnice logora. Ostali ćute jer se plaše da će im posisati krv. Ja ću pokušati da uživam u ovoj prirodi, radiću stvari koje volim, ali da pristanem na terror – nikad nisam, pa neću ni u Survivoru!“ priča Marko.

Žaretu se smučilo da se izležava na plaži i broji zvezde, pa je dokolicu odlučio da ubije tako što će sa Jelenom napraviti lažni tajni imunitet i pokušati da ga uvali nekom od sledećih takmičara koji ga budu tražili.

Jutro u Boruku prolazi u psihičkim pripremama za borbu. Martina, Neven i Vlada su u moru, kupaju se, a beogradskog manekena ujeda meduza. Stiže im i poruka iz koje ne mogu da zaključe kakva ih igra čeka, a nadaju se da za nju neće biti potrebna snaga, već taktika. S druge strane, Matambova poruka je jasna – borba podrazumeva otimanje jastuka. Znači, snage će trebati na pretek. Raduju se tome, jer su se već pokazali u sličnoj igri.

Pravila su sledeća: svako pleme će umesto lopte nositi po jedan jastuk. Cilj runde je da oba jastuka u isto vreme završe u delu koji je predviđen za gol suparničkog plemena. Ko u tome uspe, osvaja poen, a ko prvi stigne do tri poena, osvaja imunitet. U borbi je dozvoljeno sve, a takmičari se baš tako i ponašaju: guranje, davljenje, povlačanje za kupaći, skidanje kupaćeg, a sve začinjeno sočnim psovkama i pokazivanjem srednjeg prsta.

„Pazite jedni druge, pazite da se ne povredite! Nemojte da se davite!“ vikao je Andrija, ali njegove reči odneo je vetar…

Sportski duh igre najviše je kvario Ognjen koji iako profesionalni sportista, u Survivoru pokazuje nesportske elemente, naročito prema ženama. Njegova grubost je najviše usmerena prema Martini i Avi koje odguruje bez ikakve kontrole, ne libeći se čak da ih uhvati za vrat. Ali, ni žene ne štede muškarce. Kristina je vukla Nevena za šorts, Ava je udarala Aleks jer je ova prethodno povukla, Kris je onda svukla Vladu koji se pošteno iznervirao zbog toga. Martina se borila maleten gola, jer joj se jednodelni kupaći svukao do struka, ali je i golih grudi uspela da otme jastuk, a kasnije je bila gruba prema Nikoli.

„Martina, je*o te, ko životinja si! Što grizeš čoveka?!“ čudila se Kristina postupcima svoje drugarice.

I Neven se lavovski borio, ali je čak i u toj opasnoj igri našao vremena i razloga za humor. U jednom trenutku dok su se vukli za jastuk Sebastian mu je sedeo u krilu.

„Ovo je igra sa sretnim završetkom“, rekao je dok je čvrsto držao snoubordera. „Kako za koga“, odgovorio je Sebastian, što je izazavalo salve smeha kod oba plemena.

Na kraju se ispostavlja da se Matambo s razlogom radovao ovom vodenom ragbiju jer su sa 3:1 pobedili Boruku, a po tajni imunitet poslali su Martinu.

POSLEDNJE VESTI