Search
Close this search box.

Svadba Rade Manojlović i Harisa Berkovića u pripremi: Pevačicin otac ima zahtev!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svadba Rade Manojlović i Harisa Berkovića uveliko se sprema. Međutim, pevačica mora navodno da ispoštuje i želju svog oca…

Rade Manojlović hoće da Haris dođe po nju u Četereže i da je povede po svim našim običajima pred matičara.

„To će biti komplikovano, jer je Haris u Bosni, Rada je u Srbiji, tako da bi mnogo izgubili u vremenu. Međutim, Rade je čovek modernih shvatanja. Neće se on buniti ni ako njegova Rada krene na venčanje iz neke hotelske sobe,“ objašnjava izvor za Scandal i dodaje:

„Rada zamišlja sve kao jednu divnu i idiličnu bajku. Hoće da se okupe svi njeni najmiliji, kao i Harisovi, naravno. Nju njegovi mnogo vole, vide da mu je odana i verna. Baš su je prihvatili kao svoje dete i nemaju ništa protiv udaje, tako da se očekuje idilično veselje,“ zaključio je izvor.

Radin otac kaže da još uvek ne zna ništa o tim planovima, ali da ćerku u svemu podržava.

„Dečko k’o dečko, šta ja znam. Sad je takvo vreme… Da je to bilo pre, u moje vreme, možda bih se i bunio. Mlad je dosta, to je tad bila sramota. Danas je sve normalno, po 20-30 godina razlike. Što bih ja sad lupao glavu, u ovo malo života, pa da razmišljam ko će šta da kaže?! Čestitaju mi mnogi za zeta i pitaju da li je bio kod mene, a ja nemam pojma,“ objasnio je Rade.

POSLEDNJE VESTI