Svetlana Ražnatović Ceca: “Ne znam da li ću se opet udati”

Popularna folkerka Ceca je pre par dana dala intervju za “Večernje novosti”, i za sve moje čitaoce koji vole Cecu izdvajam najinteresantnije delove ovog intervjua.

cecaraznatovic

Popularna pevačica kaže da nije žena koja voli da izlazi, ali da što se tiče muško-ženskih odnosa očekuje da muškarac bude taj koji prilazi i osvaja jer kako kaže ne voli KUKAVICE. Hmmm, dobro to već znamo… :) Ceca kaže da trenutno nije zaljubljena:

“Da sam zaljubljena, možda bih i mogla da kažem nešto na tu temu. Sad mislim da se više neću udati, ali nikad se ne zna. Možda preko noći promenim mišljenje, ako se mnogo zaljubim. A želim da se zaljubim. Fasciniraju se klinke, a ja nisam žena koju neko može lako da obori s nogu. Bitno je da između dvoje ljudi proradi fluid, da se srodne duše pronađu, a to je danas vrlo teško.”

ceca-raznatovic

Pričala je i o svom neučestvovanju u šou “Veliki brat VIP”. Kaže da nije za tu vrstu egzibicionizma, ali priznaje da je šou gledala:

“Nikada ne bih prihvatila učešće u takvim emisijama, jer novac nije presudan. Doživela sam mnogo toga ružnog u privatnom životu i tada sam shvatila šta je prioritet, a to su pravi prijatelji. Ne može sve da se nadomesti novcem. Uvek sam stajala čvrsto na zemlji i ništa nije moglo da me ponese. Naravno, više bih volela da su me neke neprijatnosti u životu zaobišle. Ali, sve je to za ljude i život je, zaista, nepredvidiv”

ceca_raznatovic

Novim album najvljuje za kraj godine, a to će biti najverovatnije oktobar ili novembar mesec. Ceca kaže da ne žuri sa albumom, i da će se odlučiti na izlazak istog tek kad bude u potpunosti zadovoljna. Novinar iz “Večernjih novosti” pitao je pevačicu i o poslednjem događaju o bombi nedaleko od Cecine kuće. Evo šta je ona odgovorila:

“To bi, recimo, bilo isto kao da živite u zgradi i da se komšiji pokvarila veš-mašina, a da vas pitaju zašto se to dogodilo. Da je to pronađeno u mom dvorištu ili na mom parkingu, razumela bih toliku famu. Uostalom, to uopšte nije dvadesetak metara od moje kuće, već mnogo dalje. Čovek je iskopao nešto što je ko zna kad zakopano. Ali, njega niko nije pomenuo, jer je anoniman. On nije bitan i neće prodati novine, ali ako se napiše da je to u vezi s Cecom Ražnatović, to će odjeknuti i podići tiraže. To nije fer, niti je humano. Zanimljivo je da sam sve saznala upravo iz novina.”

izvor: Večernje novosti

Povezane vesti

Back to Top