in

Sveže razvedeni Darko Lazić već ima novu devojku

Ana Sević Darko Lazić okončali su brak pre dva meseca, o čemu se saznalo pre dva dana kada je javnost videla snimak na kome folk pevač konzumira kokain.

Kako piše Svet, i pevačica i pevač teško podnose novonastalu situaciju i medijsku gungulu u kojoj su se našli. Ispred porodičnog doma pevačkog para u beogradskom naselju Vidikovac, novinska ekipa zatekla je vidno neraspoloženu Anu Sević kako izlazi iz svog automobila i ulazi u zgradu. Iako je nosila velike naočare, Ana nije mogla da sakrije nateklo lice.

Kao što se pretpostavljalo, ona nije želela da komentariše navode o razvodu, već je samo mahnula rukom, pognula glavu i bez komentara utrčala u zgradu. Uprkos tome, Darko je navodno utehu pronašao u novoj devojci, sa kojom je viđen posle večere u jednom restoranu. Reč je o fitnes instruktorki iz Beograda, ali više informacija o ovoj navodnoj romansi i dalje nisu dostupno.

Podsetimo, Lazićeva porodica optužila je Anu da je pevača varala tokom braka, dok se on odao porocima, pre svega alkoholu ali i kokainu.