Prati nas

Bizarno

Svi detalji prosidbe o kojoj priča ceo svet

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Vest nedelje su definitivno iznenadne zaruke Roba Kardashiana i njegove devojke Blac Chyne. Par je zajedno samo četiri meseca, ali njihova ljubav je toliko jaka da su već sada spremni da stanu na ludi kamen.

Kako prenosi TMZ, Rob se zaista potrudio i osmislio romantičnu prosidbu. Celu prostoriju je popunio laticina ruže, za šta je upotrebljeno čak 500 ruža, da bi potom svuda postavio i sveće. U sobu je ušao zajedno sa svojom devojkom i njenom majkom, a zatim se spustio na jedno koleno i pitao je famuozno pitanje.

“Naravno ljubavi! Znaš da te volim”, bile su reči kojima mu je odgovorila, sada već, verenica.

Iako se očekivalo da najsrećniji budu Kardashianovi ispostavilo se poznata porodica nije nimalo uzbuđena zbog Roba. Izvori navode da ga ženska strana porodice ne shvata ozbiljno jer je već u prošlosti pričao kako će zaprositi i svoje bivše devojke – Ritu Oru i Adriennu Bailon.

❤️

A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on

Niko iz njegove porodice nije bio uzbuđen danas”, rekao je izvor blizak porodici. Iako je par objavio radosne vesti juče na društvenim mrežama, poznata porodica se još uvek nije oglasila tim povodom.

“Odlučili su da ne komentarišu ništa vezano za prosidbu na društvenim mrežama. Barem ne još uvek. Vest nije šokantna i nije totalno neočekivana”, dodao je izvor i objasnio da su se Kardashianke pobunile jer im Rob nije otkrio planove, već je sve odradio u tajnosti. On je otkrio i da sestre nisu oduševljene njegovim izborom devojke.

“One se plaše da će Blac Chyna manipulisati njime. Da će se on uvući u neku priču koja nije idealna za njega. Chyna je bila dobra samo za oporavak, kao neko ko će pomoći Robu da izađe iz onog mračnog mesta, motivisati ga da ponovo vodi zdrav život. Iskreno, svi se nadaju da do braka neće ni doći”, završava izvor.

Amber i Blac su oduvek bile bliske prijateljice (foto: WENN)

Amber i Blac su oduvek bile bliske prijateljice (foto: WENN)

Zanimljivo je da je budućim mladencima prva čestitala Amber Rose, bivša devojka Kanye Westa, sa kojom su Kardashianovi često svađali. Naime, Amber i Blac Chyna su najbolje drugarice. A još zanimljivija činjenica je to da je mlada Chyna bivša devojka Tyge, dečka Kylie Jenner, i da sa njim ima trogodišnjeg sina, Kinga Caira.

2 komentara

2 Comments

  1. Anja

    07. 04. 2016. at 12:33

    sama spanska serija

  2. joka

    07. 04. 2016. at 13:07

    Ona utiče dobro na njega, smršao je a i ponovo je aktivan na društvenim mrežama i ne skriva se od kamera. A kardashiani treba da se stide, doveli su ga do nervnog sloma,šta oće sad???

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top