Tanja Savić imala teško detinjstvo: Spavala u kući bez prozora i kupala se u koritu

Tanja Savić dugo se borila da svoje sinove vrati pod svoje okrilje, a svojim radom i karijerom im je obezbedila da lepo i ušuškano detinjstvo. Međutima, kako su je otkriveno na početku Tanjine karijere, ona nije imla nimalo lako detinjstvo, bar u početku.

Strina Tanje Savić prepričava po selu Radinac, u blizni Smederava, odakle je pevačica, kako je tanja imala izuzetno teško detinjstvo u prvih nekoliko godina! Spavala je po cičoj zimi u kući bez prozora, a garderobu je pozajmljivala od familije!

“Tanja je predivna devojka i sada je jako uspešna, ali se i ona i te kako namučila u detinjstvu! Njeni u početku nisu imali ni za osnovne stvari, a sa troje dece su se nekako snalazili za hranu”, ispričala je Tanjina strina komšijama po selu Radinac, tužnu priču svoje rođake.

“Sećam se da su je kupali u koritu, zagrevala se voda na šporetu, pa su je nasred sobe polivali, a posle bi je umotali u peškir sve dok se ne osuši da se ne smrzne. tada su radili o kuću, pa još ni prozori nisu bili postavljeni, nego su najlonom bili izolepljeni, a Tanja, njena sestra i brat, mukice, spavali su na toj hladnoći, umelo je i da bude – 10.” kaže ona.

“Ni garderobu nisu imali, nego su sakupljali od drugih rođaka, pa im davali da imaju šta da obuku. Tek kasnije je njen otac počeo da zarađuje. Zaposlio se u dobroj firmi, pa su onda bili dobrostojeći, imali su najviše para u radincu. Završili su kuću, počeli lepo da žive, imali su i neke poslove sa strane i stvarno su se sredili”, ispričala je svojevremno strina komšiluku, pisao je SCANDAL!

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.