Tanja Savić mora da vodi decu kod psihologa?!

Tanja Savić pomno prati prilagođavanje sinova Maskima i Đorđa na novu sredinu, a kako bi decu poštedela patnji, odlučila je da svi zajedno krenu kod psihologa.

Tanja bi sve uradila za decu. Oni su jako srećni sa mamom, baš se vidi da im je jako falila, ali sa druge strane, sad im nedostaje tata, pa drugari iz Australije i život na koji su navikli. Tamo su stalno išli na plažu, jeli drugačiju hranu, živeli u velikoj kući. Oni bi bili najsrećniji da se mama sa njima vrati u Australiju da tamo nastave život,” kaže Tanjina drugarica za Svet i dodaje:

“Tanja im polako objašnjava kako stvari stoje, mogu da se čuju sa tatom kad god požele preko video-poziva, ali svesna je da je na klizavom terenu.”

“Nju brine što su deca pored tate postala jako nepovervljiva prema svima, on ih je učio da je svet opasno mesto i da veruju samo njemu, što nikako nije dobro. Plus, posle svakog razgovora sa ocem kod dečaka se pojavi agresija i promeni se atmosfera u kući,” nastavlja izvor.

“Sreća pa je Tanja vrlo svesna svega i krajnje odgovorna majka, ali čeka je težak posao jer mora ponovo da gradi odnos sa sinovima. Zato joj je i potrebna saradnja sa dečijim psihologom. Ona čini sve da Maksim i Đorđe prođu sa što manje posledica, a u svaki njen potez ima uvid i Socijalna služba. Iako nije u obavezi da ih informiše, Tanja to samoinicijativno radi, što je vrlo pametno jer ne zna na šta je Dušan spreman i u koje zamke sad pokušava da je uhvati,” zaključila je drugarica.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.