in

Tanja Savić u depresiji, ne može bez lekova?!


Tanja Savić upala je u depresiju posle saznanja da ko zna koliko još neće moći da otputuje u Australiju i bori se za starateljstvo nad svojim sinovima Maksimom i Đorđem.

Naime, nakon odluke da pomenuta zemlja zabrani ulazak putnika iz drugih krajeva, popularna pevačica je postala očajna.

„Ona se spremala za taj put. I psihički i fizički ali i finansijski. Hvala bogu, imala je baš dosta posla pa je uspela da zatvori finansijsku kosntrukciju, ali informacija da niko ko nije državljanin Australije ne može da uđe u tu zemlju zbog korone ju je baš dodtuklo. Kako ona više uspeva da izdrži i ne skrene psihiči više niko ne zna. Verovatno je ta snaga volje I želje da ponovo bude sa roditeljima,“ priča za SVET  izvor blizak ovom nekada skladnom paru.

Izvor dodaje da sa druge strane Tanjin i dalje zakoniti suprug u Australiji ima zdravstvene probleme.

„Iako njegov stres i muke ne mogu ni po jednom osnovu da se porede sa Tanjinim, njemu se pojavio zdravstveni problem u vidu dijabetesa. Ima terapiju koju uzima, tačnije na insullinu je,“ otkrio je izvor. „A pošto ne vodi baš zdrav život, često zna stanje da mu oscilira od skroz dobrog do momenata kada se oseća loše. Tome doprinosi i to što po drugi put živi momačkim životom. Izlazi, provodi se. Zna boga mi i da se baš napije pogotovo na proslavama koje prave naši jugovići, a alkohol i terapija za bilo koje zdravstveno stanje i problem baš i ne idu ruku pod ruku,“ završava naš izvor.