in

Tanja Savić u šoku: muž unajmio detektive da je prate?!


Tanja Savić ne može da dočeka suđenje sa suprugom Dušanom, kako bi napokon, posle deset meseci agonije, mogla da zagrli sinove.

Međutim, nedavno je doživela novi šok pošto je saznala da je njen muž angažovao pre mesec i po dana detektiva da je prati.

„Tanja još ne može da dođe sebi od kada je saznala da je detektiv prati već mesec dana. Još veći šok za Tanju je bio kada je saznala da se odlučio na taj korak kako bi imao materijal za sud. Nadao se da će Tanju uslikati sa raznim muškarcima, da skita… Želi da je sudu predstavi kao majku koja je nemarna, koja ne pati za svojom decom i koja samo skita,“ priča izvor Stara i dodaje:

„Tanja je za tu priču saznala od devojke iz Australije, koja je sasvim slučajno bila u društvu u kom je bio i Dušan. On je tada pričao jednom čoveku da je našao agenciju i da je stupio u kontakt sa detektivom. Nedavno je Tanja pregledala poruke na Instagramu i našla je poruku od te devojke. Stupile su u kontakt i ona joj je sve ispričala,“ kaže nam izvor blizak pevačici.

„Tanja je sada još više na oprezu, mada se nije uplašila jer nije radila ništa što bi joj štetilo, nema materijala da se dokaže da ona nije dobra majka. Ali opet, svakako joj nije prijatno jer zna da je neko prati,“ završava izvor za tabloid Star, a Tanja ovim povodom nije želela da se oglašava.