Prati nas

Vesti

Tanja Savić peva u kafanama pred pijanim gostima za 500 evra

Zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su želeli da dodirnu njegovu suprugu i mali bakšiš gurnu među grudi, u krilo, ruku, Tanjin suprug Dušan je potpuno poludeo.

Pevačica Tanja Savić, koja je nekada slovila za najveću i najperspektivniju zvezdu Granda, sada jedva spaja kraj s krajem.

Naime, kako piše Alo, ona nastupa za 500 evra u najzabačenijim mestima u Srbiji. Tom prilikom doživljava razne neprijatnosti od pijanih gostiju koji žele da joj bakšiš gurnu u grudi, pa njen suprug Dušan, koji je odnedavno i njen menadžer, ulazi u sukob sa svima.

“Tanja je nedavno pevala u jednoj lokalnoj kafani blizu Stare Pazove. Gazda lokala joj je platio 500 evra, a u kafani je bilo jedva dvadesetak ljudi, uglavnom pijanih”, ispričao je izvor sa lica mesta.

Zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su želeli da dodirnu njegovu suprugu i mali bakšiš gurnu među grudi, u krilo, ruku, Tanjin suprug Dušan je potpuno poludeo. Naredio je Tanji da prestane da peva, a od gazde zahtevao da se prema njegovoj ženi ponašaju kao prema zvezdi.

‘’Dušan je urlao kako Tanja nije kafanska pevaljka već zvezda koju svi moraju da poštuju. Onda mu je gazda pred svima rekao: “Pa ako je zvezda, šta radi u mojoj kafani za 500 evra?”, otkriva izvor za kraj.

Do većeg incidenta, na sreću, nije došlo, ali je nastup brzo nakon toga završen.

3 komentara

3 Comments

 1. Mira

  17. 05. 2019. at 23:29

  Zaista je ruzno to sto pisete o zeni. Ne treba potcenjivati niciji rad.

  Zena radi u toj bransi koja je vrlo okrutna.Jeste li svesni da mozete takvim naslovima da unistite neciju karijeru? Sta biste Vi da neko tako pise o vama i vasem zivotu? Vrlo okrutno i nefer.

 2. stefana

  18. 05. 2019. at 00:53

  tracaro, zbog ovakvih groznih petparackih prica vise ni nemas citaoce. izjavio izvor, dodaje izvor, zavrsava izvor, koji izvor? voda vrnjci? nekad si imala i po 50 komentara ispod vesti, sad ako imas 2 puna kapa. porazmislite malo o svom radu, i koliko vam je propala citanost.

 3. Mira

  18. 05. 2019. at 15:51

  Tanja duso ne obaziri se na ovakve komentare. To sukomenrari zlobnih
  I I pokvarenih dusa koji hoce da uniste neciji ugled. Ti si jedna vred a i lepa zena koja dobro peva. Mnogi cene tvoj rad.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top