Prati nas

Foto

Tara Reid opet šokirala mršavim izgledom

Tara Reid mršavija nego ikada!

Glumica koja se proslavila ulogom u filmu Američka Pita, Tara Reid, bila je jedna od počasnih zvanica druge po redu rođendanske proslave magazina Amare, a nesumnjivo je da je bila i jedna od najprimećenijih.

Četrdesettrogodišnja zvezda pojavila se na crvenom tepihu u Los Anđelesu noseći veoma otvorenu, crnu haljinu koja joj je uz sebe donela i epitet “holivudske sirene!”

Otvorena sa strane i dugačka do poda – svetlucava crna haljina nesumnjivo je istakla Tarinu figuru, a svoj izgled je upotpunila crvenim karminom i loknastom dugom plavom kosom. No, neki su se iznenadili njenim izgledom, jer smatraju da je glumica previše mršava da bi nosila ovakve haljine.

Uprkos tome, Tara je bila veoma dobro raspoložena, uprkos glasinama da je tužila producente filma Tornado Ajkula za navodno korišćenje njenih slika i snimaka bez dozvole. Problem je nastao kada je glumica zamerila producentima na korišćenju njene fotografije koja se u filmu našla na slot mašinama bez njene dozvole.

Podsećamo,  pomenuta glumica se proslavila ulogom Vicky u filmovima Američka pita, a igrala je u još nekoliko uspešnih filmova uključujući i svih pet delova filma Tornado Ajkula, gde je bila u ulozi April Wexler. 

View this post on Instagram

Wonderful night at Sofitel celebration @amaremagazine magazine launch. Thank you for the beautiful feature, and interview. Everyone get a copy.

A post shared by Tara Reid (@tarareid) on

1 komentar

1 komentar

  1. Kejt

    19. 12. 2018. at 15:52

    Šta vas čudi, ova je anoreksična i ne leči se već godinama, nažalost. Objavila je valjda čak i knjigu o anoreksiji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top