Kome je plastična operacija najbolja odluka, a ko se kaje zbog toga?

Zvezde često traže pomoć plasičnog hirurga kako bi izgledale savršeno u svim prilikama. Većina poznatih ličnosti ipak odbija da prizna da su se podvrgle estetskim korekcijama, ali  ne i oni. Ove zvezde su ponosno svima otkrile da su išle na plastičnu operaciju i dok je za neke to najbolja odluka u životu, mnogi su se pokajali.

Cuoco Kaley

(foto: WENN)

Zvezda serije Štreberi je u poslednjem intervjuu za Women’s Health otkrila da je nije sramota da prizna da je išla kod estetskog hirurga.

„Pre nekoliko godina sam uradila nos. A onda i grudi – najbolja odluka ikada. Skoro sam uklonila i linije u mom vratu koje imam od 12. godine. Koliko god je bitno da voliš sebe… Žao mi je, ali takođe želiš da izgledaš dobro. Mislim da ne treba to uradi zbog muškarca ili nekog drugog, ali ako ćeš se zbog toga osećati samouverenije to je super“, rekla je glumica za ovaj časopis.

Stephanie March

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Za razliku od svoje koleginice, Stephanie se jako kaje zbog svoje ogluke. Ona je pre par godina ugradila silikone u grudima.

„To je loša odluka iz mnogo razloga. Odlučila sam da promenim svoje telo, jer nisam mogla da promenim svoj život„, otkriva glumica.

Tara Reid

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Zvezda filma American Pie ugradila implante u grudima i išla lipostrukciju 2004. godine.

„Moj stomak je postao jako smežuran. Imala sam kilu, tu veliku gromadu pored pupka. Zbog toga nisam mogla da nosim bikini. Čak sam i uloge gubila„, rekla je glumica. Ona je 2006. godine ponovo otišla pod nož kako bi popravila rezultate predhodne procedure.

Iggy Azalea

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Reperka je za Vogue magazin 2015. godina priznala da je uvećala grudi.

„Jesam promenila nešto i to pre četiri meseca. Povećala sam grudi. Planirala sam to da uradim ceo svoj život“, rekla je Iggy. Ona je takođe išla i na korekciju nosa i brade.

Kelly Rowland

(foto: WENN)
(foto: WENN)

„Želela sam veće grudi kada sam napunila 18 godina, ali su mi moja majka i Beyoncina mama rekle da dobro razmislim o tome„, rekla je pevačica za Shape magazin, i otkrila da je na kraju ipak odlučila o da uradi: „Poslušala sam njihov savet i sačekala 10 godina“.

Reid Ewing

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Zvezda serije Modern Family je priznao da je bio jako nesiguran zbog svog izgleda pa je postao zavistan od plastičnih operacija. Ugradio je implante u obrazima i čelu i još par drugih korekcija.

Lisa Rinna

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Ovo je još jedna zvezda koja se pokajala zbog svoje odluke.

„Evo o čemu se radi: Pre 25 godina sam ugradila silikone u usnama. Stvarno je glupo uraditi tako nešto sa 24 godine„, rekla je zvezda Melrose Placea.

Jennifer Aniston

(foto: WENN)
(foto: WENN)

„Popravila sam devijaciju nosa –  najbolja stvar koju sam ikada uradila. Spavala sam kao beba prvi put za sve te godine. A što se drugih glasina tiče, koliko god to glupo zvučalo, sve je to moje. Samo moje“, rekla je popularna glumica za People magazin u 2007. godini.

Jamie Lee Curts

(foto: WENN)
(foto: WENN)

„Uradila sam sve. Imala sam malih plastičnih operacija. Radila sa lipostukciju. Radila sam botoks, i znate šta? Ništa od toga ne deluje. Ništa!“, iskreno priča ova zvezda.

Ariel Winter

(foto: WENN)
(foto: WENN)

18-godišnja zvezda serije Modern Family je za magazin Glamour otkrila da je hirurškim putem smanjila grudi sa broja 70H na 75E.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI