Search
Close this search box.

Ted Mosby konačno otkrio ko je „majka“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ted Mosby još nije saznao ko je majka njegove dece ali gledaoci jesu!

Najbolje čuvana tajna u svetu američkih TV serija konačno je otkrivena u jučerašnjoj epizodi serije How I Met Your Mother! Epizoda koja je ujedno i zatvorila devetu sezonu ovog hit sitkoma otkrila nam je ko je buduća gospođa Mosby i ujedno majka njegove dece koja nosi ovu seriju već devet sezona. Potpuno nova glumica u ulozi čuvene majke pojavila se u poslednjoj sceni epizode, tražeći voznu kartu za Farhampton, gde će se, nesumnjivo, ponovo mimoići sa Tedom, samo dva dana pre nego što će je upoznati na venčanju svojih prijatelja.

Naime, glavni lik ove hit serije, Ted Mosby, već punih devet godina prepričava svojoj deci priču o tome kako je upoznao njihovu majku, ali tako da gledaoci ni u jednom trenutku kroz retrospektivu ne uspevaju da vide njeno lice niti saznaju bilo šta o njoj – budući da svih devet sezona – to ne zna ni sam Ted.

Ono što znaju samo gledaoci i Ted iz budućnosti jeste da žena njegovog života poseduje žuti kišobran. Nakon devet godina čekanja, u jučerašnjoj epizodi fanovi su konačno videli lice devojke sa žutim kišobranom,  a da li će prevladati pozitivni ili negativni utisci o njoj ostaje da vidimo.

U.H.N./ Tracara.com

POSLEDNJE VESTI