in

Teodora Džehverović uhodila dečka, mislila da je vara?

„Ponekad i sumnja da je Nino slučajno ne vara“


Foto: Instagram

Što su duže u vezi, Teodora Džehverović sve je luđa za svojim dečkom Ninom Čelebićem.

Toliko se vezala za njega da je čak počela da ga prati ukoliko se ponekad desi da ne izađu zajedno, a to je baš jako retko.

„Teodora je presrećna s Ninom, toliko joj je lepo da ne može da veruje kako je baš sve tako idealno! Zato ponekad i sumnja da je Nino slučajno ne vara ili da možda ne flertuje s drugim ribama ukoliko ne izađu negde zajedno”, objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

„Zbog svega toga je u par navrata angažovala neke drugarice da idu po klubovima i restoranima gde je bio i Nino, čisto da provere kako se ponaša, da li saleće ribe, koliko pije, te da li ostavlja utisak momka koji ima ozbiljnu vezu.“ nastavlja izvor.

 „I zaista, devojke su ga u stopu pratile i uverile se da dečko ne radi ništa loše. Ukoliko je u provodu bez Teodore, isključivo je u muškom društvu i ona nema razloga da se brine”, zaključio je izvor.

Sa druge strane, Nino se takođe u poslednjih nekoliko dana i te kako pita gde je i s kim njegova draga kada nisu jedno kraj drugog budući da je Olivera Konatar, verenica Vuka Moba javno rekla: „Teodora vara sve svoje momke, pa ona je i sa Vukom spavala posle prvog poljupca. To svi znaju“.

Sada je, kako kažu izvori, Nino taj koji prati Teodoru i strepi da li će ona njega prevariti.