in

Teodora Džehverović varala bivšeg sa košarkašem?!


Pevačica Teodora Džehverović više od dve godine bila je u vezi sa manekenom Anđelom Rankovićem.

Oni su nedavno raskinuli, ali domaći mediji danas pišu da se ona tokom veze sa njim viđala sa još jednim muškarcem – košarkašem Ninom Čelebićem.

Oni su se, navodno, smuvali tri meseca pre nego što je Teodora okončala vezu sa Anđelom, samo što su svoju vezu vešto skrivali.

”Teodorina i Anđelova veza pucala je po svim šavovima i tokom prošle godine, ali su stvari između njih nekako funkcionisale sve do marta. Svađali su se i mirili, a Anđelu je najviše smetalo to što je Teodora insistirala da kriju svoju ljubav i da o svojoj vezi ne govore javno.“

https://www.instagram.com/p/CAC9tkghAv_/

„Zbog toga su često ulazili u sukob, a tokom jedne velike svađe, Teodora je počela da se dopisuje sa Ninom”, rekao je za Alo izvor blizak paru.

Izvor je dodao da ona u početku sa Ninom nije želela mnogo da govori o Anđelu.

“Da stvar bude gora, Teodora je Ninu na početku njihovog dopisivanja rekla da je s Anđelom raskinula pre godinu dana i da je njihov odnos isključivo prijateljski. Sa druge strane, izazivala je lažne svađe i raskide s Anđelom kako bi imala opravdanje da se viđa sa Ninom. To joj je išlo od ruke sve dok Čelebić preko druga nije saznao da nije bila iskrena prema njemu, posle čega joj je dao uslov da ostavi Anđela”, dodao je  izvor i otkrio da je pevačica ubrzo to i uradila.

View this post on Instagram

daj kafe ☕️

A post shared by ! N I N O C E L E B I C (@ninocelebic) on

„Teodora je ostavila Anđela sredinom marta uz obrazloženje da prema njemu više ne oseća istu ljubav. Tada je sa Ninom bila već tri meseca. Iako mu je bilo teško, Anđelo je prihvatio njenu odluku i krenuo dalje. Kako se ne bi saznalo šta je radila, sa Ninom se pojavljivala isključivo u velikom društvu, sve donedavno, kada je objavila fotografiju na kojoj se drže za ruke”, rekao je još isti izvor blizak pevačici i dodao:

” Iako Teu i Nina drži zaljubljenost, niko ko ih poznaje ne veruje da će ta veza opstati. Nino je poznati gradski ženskaroš koji je sklon kratkim vezicama, a ona je vrlo posesivna. Već nekoliko puta su se žestoko posvađali jer se Nino dopisuje sa drugim devojkama i lajkuje fotografije starletama i pevačicama. S Anđelom nije imala taj problem, pa sve češće preispituje svoju odluku. Pravi se da je Ninovo ponašanje ne pogađa, ali to je daleko od istine”, zaključio je  izvor za Alo.